If-Koubou

Împiedicați persoanele să transfere sau să răspundă tuturor la Outlook

Împiedicați persoanele să transfere sau să răspundă tuturor la Outlook (Cum să)

Dacă trimiteți în mod frecvent scrisori de știri de e-mail în masă și continuați să primiți răspunsul utilizatorilor către toți destinatarii sau trebuie să dezactivați capacitatea de a redirecționa un e-mail, Microsoft Exchange și Outlook, ați fost acoperit.

Exchange și Outlook permit propriile lor steaguri speciale care pot dezactiva această funcție și pot fi extrem de utile dacă aveți nevoie de mai mult control asupra e-mailurilor trimise. Acest add-in funcționează în Outlook 2007, Outlook 2010 și Outlook 2013 dacă utilizați un cont Exchange.

Și din nou, acest lucru va funcționa numai dacă vă conectați la un server Exchange la locul de muncă și trimiteți la oameni la locul de muncă. Acest lucru nu va funcționa dacă trimiteți la alte persoane pe Internet, chiar dacă utilizează și Exchange.

Instalarea programului NoReplyAll Add-In

Pentru a dezactiva mesajul Răspundeți tuturor și transmiteți mesajul de e-mail trimis peste linkul de mai jos și descărcați fișierul NoReplyAll.

După ce ați descărcat-o, închideți Outlook și extrageți fișierele pentru a rula setup.exe.

Configurarea va permite să acceptați câteva licențe EULA și, în funcție de ce versiune de Windows ați instalat, este posibil să trebuiască să reporniți o singură dată în timpul instalării.

Dacă sistemul dvs. necesită o repornire, asigurați-vă că permiteți executarea programului setup.exe după finalizarea repornii. Această fereastră ar trebui să apară automat.

După finalizarea instalării, vi se va solicita să instalați NoReplyAllAddin în Outlook. Faceți clic pe instalare și apoi deschideți Outlook.

Testați programul Add-In

Compuneți un nou e-mail și ar trebui să vedeți două opțiuni noi în panglica dvs. pentru a dezactiva toate răspunsurile și înainte. Faceți clic pe butoanele pentru a dezactiva aceste funcții și acestea se vor aprinde indicând faptul că acestea sunt activate.

Trimiteți-vă un e-mail de testare rapid pentru dvs. și butoanele dvs. de răspuns și butoanele de transmitere ar trebui să fie acum gri.

Dacă utilizatorul încearcă să redirecționeze sau să răspundă la toate din meniul rapid din Outlook, acesta va primi și un mesaj de avertizare, permițându-i să afle că această funcție nu este disponibilă.

Rețineți că, dacă trimiteți e-mailul către oricine care nu se află în Outlook și Exchange, opțiunile vor fi totuși activate pentru ca aceștia să răspundă toate și să le transmită ori de câte ori doresc.

Dacă persoana cu care trimiteți mesajele e-mail nu utilizează Microsoft Exchange sau Outlook, este posibil să doriți să trimiteți doar BCC tuturor destinatarilor dvs. Acest lucru nu le împiedică să redirecționeze e-mailul, dar dacă dau clic pe răspuns la toate, acesta va trimite doar e-mailul înapoi către dvs., în loc să spamheze întreaga listă.

Caracteristicile bonusului

Ca bonus, add-in-ul NoReplyAll va detecta, de asemenea, atunci când trimiteți un e-mail fără subiect sau lipsește un atașament. Un avertisment pentru trimiterea mesajelor e-mail cu un obiect gol este încorporat în Outlook 2010, dar în Outlook 2007 veți obține acest avertisment atunci când încercați să trimiteți e-mailul.

Un avertisment similar va apărea atunci când tastați atașamentul cuvintelor sau atașat într-un e-mail fără a avea ceva atașat la e-mail.

Dacă doriți să adăugați mai multe cuvinte în lista de cuvinte pe care doriți să le căutați atunci când trimiteți atașamente, puteți adăuga cuvinte în meniul instrumente -> opțiuni. Aveți, de asemenea, opțiunea de a exclude anumite utilizări ale cuvintelor din panoul din fereastra de jos. Puteți introduce fiecare excludere dacă utilizați oricare dintre cuvintele din semnătura dvs. sau răspunsurile predefinite.

Notă: Fiecare cuvânt pe care doriți să îl adăugați trebuie să fie pe propria linie. Spațiile și virgulele nu separă cuvintele cheie.

Pentru toate caracteristicile ambalate într-un add-in gratuit, într-adevăr nu puteți merge prost. Dacă utilizați Outlook și Exchange pentru toate nevoile de trimitere prin e-mail, acesta trebuie să aibă un add-in.

NoReplyAll Add-in