If-Koubou

Stocare gratuită cu XDrive (seria de stocare online)

Stocare gratuită cu XDrive (seria de stocare online) (Cum să)

Până acum, am analizat SkyDrive, Mozy și ADrive pentru backup, stocare și partajarea datelor. O altă opțiune populară este XDrive-ul AOL-ului. Ca SkyDrive de la Microsoft, veți primi 5 GB de spațiu de stocare cu Xdrive.

** EDIT: Mulțumită tuturor cititorilor care au subliniat că XDrive lui AOL este de vânzare și că toate dezvoltările pentru el au încetat. Cel puțin puteți să aruncați o privire și să aveți o idee despre ce este vorba.   **

Încărcarea fișierelor în Xdrive este destul de simplă. Faceți clic pe Încărcați din interfața meniului Xdrive. Afișat aici este interfața clasică a Xdrive.

O fereastră separată se va deschide pentru descărcare. Accelerated Plus este o caracteristică îmbunătățită, deoarece vă permite să încărcați mai multe fișiere. De bază se încarcă numai fișierele la un moment dat. Veți obține un bara de progres și un mesaj care vă va sfătui dacă transferul a avut succes sau nu.

Asta este tot ce trebuie să privim pentru vechea interfață. Din moment ce suntem experți în tehnologie, este important să verificăm cele mai noi caracteristici. Cea mai recentă funcție pentru a verifica aici este Xdrive Desktop Lite. Acest lucru este încă în Beta, dar pare să ofere o mulțime de răcoare deja, utilizează tehnologia Adobe AIR și facilitează transferul fișierelor.

Vi se va cere să instalați Adobe AIR 1.1 pentru a utiliza Xdrive Desktop Lite. Instalarea este destul de rapidă și fără durere.

Pentru a începe să utilizați aplicația Xdrive Desktop Lite, primul lucru de făcut este să vă conectați la contul dvs.

Interfața cu utilizatorul Xdrive Desktop Lite este accesibilă și ușor de utilizat. Doar lansați Desktop Lite și glisați și fixați fișierele în directorul în care doriți să le salvați.

Acest lucru arată cât de ușor vă puteți explora unitățile hard disk și, de asemenea, puteți schimba vizualizarea fișierelor la detalii, astfel încât este mai ușor să gestionați totul,

Împărtășirea fișierelor cu alții direct de pe interfață este un moment. Doar selectați fișierul pe care doriți să-l distribuiți și trimiteți-l. Aveți posibilitatea să alegeți cu ușurință contactele din agenda dvs. AOL. De asemenea, puteți administra permisiuni pentru dosarele și fișierele pe care le partajați de pe acest ecran.

De asemenea, puteți programa copii de siguranță automate prin descărcarea desktop-ului Xdrive (nu versiunea Lite pe care tocmai am acoperit-o). După prima instalare a aplicației Xdrive Desktop, vi se solicită să configurați funcția Copiere automată. Acest lucru va monitoriza și sincroniza directoarele pe care le alegeți atunci când apar schimbări.

Interfața cu utilizatorul Xdrive este destul de intuitivă, deoarece vă gestionează fișierele online. Contul gratuit este pentru stocarea de 5 GB, dimensiunea fișierului fiind limitată doar la spațiul din unitate.