If-Koubou

Geeky Do-It-Yourself proiecte pentru animale de companie

Geeky Do-It-Yourself proiecte pentru animale de companie (Cum să)

Indiferent dacă este vorba despre pisica, câinele, dihorul, cobaiul sau iepurele, animalul dvs. este la fel de mult ca o parte a familiei tale ca și tine. Iată câteva proiecte DIY pentru a face viața cu animalul tău și mai ușor.

(Imagini de jeffreyw și jon_a_ross)

Cadouri rapide și ușoare

Jucării pentru câini în pantaloni

(Foto de Erika Kern)

Au niște pulovere vechi situate în jur? Arătați câinelui dvs. o dragoste prin tricotat-le în jurul jucăriilor mestecați. Acum, animalul dvs. de companie are o jucărie mai durabilă, plină de culoare și ușor de spălat.

Conversia unui televizor vechi sau a unui monitor la un rezervor de pește

(Photo by codepo8)

Dacă animalul dvs. de companie este tipul de înot și nu tipul de mers pe jos, atunci vă puteți bucura de ele într-un cadru mai clasic. Ei beneficiază de o locuință puternică și veți putea să le urmăriți cu stil. Punctele bonus dacă utilizați un iMac de școală veche!

Colier reciclat particularizat

(Foto de Keyka Lou)

Expuneți cu etichetă eticheta animalului dvs. de companie cu stil și confort. Folosind orice cârpă veche, un guler vechi sau poate un tricou sau cravată, noul dvs. guler vă va menține animalul mai confortabil decât nailonul sau alt material. Dacă aveți un câine mai mare, totuși, probabil că nu veți dori să utilizați acest lucru pentru a vă atașa lesa.

Cărucior pentru copii mici

Vrei vreodată să iei micul tău animal în oraș, dar nu se poate potrivi cu un transportator de animale de companie pe bicicletă? Utilizatorii instruiți Komecake s-au confruntat cu această problemă foarte mare. În timp ce acest proiect se baza pe animale de companie mai mici - șobolani, în special - este o bază destul de solidă din care să se construiască ceva și pentru alte animale. Pisicile și câinii mai mari nu se vor potrivi, dar pisoii și puii pot, precum și alte animale de companie, cum ar fi dihorii și iepurii.

Mai multe creații luxoase

Scaun mobil pentru ferestre

Pisicile voastre încearcă vreodată să vadă vederea, dar sunt împiedicate de lipsa parapeturilor apartamentului dvs.? Acesta este proiectul perfect pentru tine! Dacă nu sunteți sigur cum este posibil acest lucru, aruncați o privire la ultima imagine. Observați că plăcile de perete sunt atașate la placă; scaunul este conceput pentru a fi asigurat prin închiderea ferestrei pe scaun, iar întărirea va contribui la greutate.

Vintage Suitcase Dog Bed

(Photo by decordemon)

Dacă credeți că muttul dvs. merită ceva special, de ce să nu creați un pat confortabil? Puteți să reciclați o valiză veche pentru a vă oferi câinelui perna perfectă pentru spânzurare. Desigur, este grozav și pentru pisici.

Arbore de pisică personalizat

(Fotografie de jon_a_ross)

Pomii de pisică sunt cei mai buni în distracția felină, dar sunt destul de scumpi. Dacă sunteți la îndemână cu uneltele, puteți crea un copac personalizat pentru pisici (complet cu picioarele de zgârieturi și mochetă) mult mai ieftin. Tutorialul este minunat, dar cu o oarecare ingeniozitate, poti sa faci unul care are orice forma sau dimensiune. Perfect pentru acea colț de neuitat, care este goală, sau colțul ciudat în spatele canapelei!

Programe avansate

Următoarele câteva idei sunt puțin mai avansate. Ele necesită unelte de lipit și folosesc Arduinos. În cazul în care vă sperie, nu ezitați să aruncați o privire Cum se utilizează un fier de lipit și ce este Arduino? pentru a recupera elementele de bază.

Tweeting, RFID-autentificarea ușă Cat

(Imagine din ioanghip)

Acesta este un proiect foarte cool. O placă Arduino este creată pentru a monitoriza etichetele RFID atașate la gulerele animalelor de companie. Acesta va autentifica eticheta, va face o fotografie și îl va încărca pe Twitter pentru a vă putea monitoriza activitățile de casă. După autentificare, se deschide ușa pentru animale și permite intrarea animalului. Plecarea este controlată de un fascicul IR. De asemenea, puteți bloca ușa sau permiteți animalelor de companie să vină, dar nu le permiteți să iasă din diferite setări.

Marea parte a acestui proiect - în afară de a oferi animalelor dvs. de companie o prezență web - este aceea că împiedică strămoșii sau alte animale să vină în voie-nilly. De asemenea, vă permite să monitorizați cu ușurință ce animal de companie vine și merge. Site-ul web este bit datat, iar link-urile către părți lipsesc, însă puteți găsi cu ușurință substituții, iar codul și procedura generală sunt încă acolo.

Dispozitiv automat pentru alimentare cu alimente fără fir, controlat cu laser

Demo și prezentarea generală a barilului / senzorului laser

Acest proiect utilizează un container personalizat din plastic, un tub, un motor și un Arduino. În esență, un computer interfețează cu placa Arduino, care apoi pornește un motor care transformă cilindrul. Cilindrul are deschideri care permit o anumită hrană să renunțe și să intre în bolile de animale de companie de mai jos. Există un mecanism laser care ajută la alinierea cilindrului în mod corespunzător, astfel încât cantitatea potrivită de alimente să scadă, iar extrasul să nu se varsă.

Creatorul, Andres Leon, a proiectat acest lucru pentru că pisicile lui au fost supraponderale, astfel încât acesta ia permis să se alimenteze automat în porții mai mici pe tot parcursul zilei. Software-ul permite accesul prin intermediul unei interfețe web, de asemenea.

Automată vas de cocoș cu apă

(Imagine de Avatar-X)

Proiectul Avatar-X necesită mai multe tinkering, inclusiv unele instalații sanitare. Vasul cu apă foloseste un set de fire de cupru pentru a detecta dacă în vas există apă. Când este gol, sistemul așteaptă o perioadă de timp stabilită pentru ca ultima duză de apă să se evapore (pentru a preveni aprinderea apei), apoi umple vasul. Apa provine dintr-un atașament care cârlige în linia folosită pentru gheața din frigider. Toate în toate, o idee inteligentă.

Problema creatorilor a fost că fântâni tradiționale de apă-ciclism (chiar și cele cu filtre) a fost prea murdar pentru ca câinele să bea din el. A venit ca o soluție destul de la îndemână. El chiar a minimizat senzorul de apă pentru a preveni coroziunea senzorilor improvizați.

Evident, majoritatea acestor proiecte au avut în minte pisici și câini, dar pot fi modificate și pentru alte animale de companie. Și, puteți face mai simplu proiectele geekier, folosind forme inspirat de personajele jocurilor video și modelele pixelate.

Cunoașteți un proiect interesant pentru un animal mai neobișnuit? A făcut o îmbunătățire a acestor idei? Împărtășiți-vă gândurile de mai jos și inspirați colegi de animale de companie-pasionații!