If-Koubou

Cum să combinați fluxurile RSS și cele sociale într-un flux în Safari

Cum să combinați fluxurile RSS și cele sociale într-un flux în Safari (Cum să)

Safari vă permite să vă abonați la fluxurile RSS și să vă adăugați conturile media sociale pentru a le putea vizualiza chiar în browser, într-un singur feed universal, fără a fi nevoie de aplicații sau extensii suplimentare.

În acest fel, în loc să navigați manual la toate site-urile dvs. preferate și paginile de social media, puteți vizualiza fiecare articol, tweet și actualizarea stării în bara laterală Safari.

Cum se adaugă RSS Feeds la Safari pe OS X și iOS

Fluxurile RSS sunt o modalitate excelentă de a ține pasul cu blogurile și site-urile tale de știri preferate, dar fluxurile de social media au înlocuit fluxurile RSS pentru o mulțime de oameni. Totuși, există multe feeduri RSS disponibile pentru multe site-uri importante, iar unul dintre lucrurile frumoase despre Safari este abilitatea de a vă abona la aceste fluxuri și de a le vizualiza în bara laterală a browserului.

Pentru a deschide bara laterală, faceți clic pe butonul "Afișare bara laterală" sau, alternativ, puteți merge direct la linkurile partajate utilizând combinația tastatură Command + Ctrl + 3. În următoarea imagine de ecran, am deschis deja browserul la pagina de feed-uri RSS a New York Times.

Odată ce bara laterală este deschisă, faceți clic pe butonul "Abonamente" din partea de jos.

Cea mai ușoară modalitate de a adăuga feeduri în bara laterală Shared Links este să faceți clic pur și simplu pe fluxul RSS pe care îl doriți.

Când faceți acest lucru, va apărea un dialog de confirmare și vă va întreba dacă doriți să îl adăugați. Pentru aceasta, trebuie să faceți clic pe "Adăugați".

După cum puteți vedea, Pagina de pornire a Times a fost adăugată la Link-urile noastre partajate. Puteți continua să adăugați cât mai multe feeduri RSS pe care le doriți.

O altă modalitate de a vă abona la feed-uri este să faceți clic pe butonul "Adăugați feed", care nu este adesea consistent. Uneori funcționează și, uneori, nu. Când funcționează, veți vedea că feedul apare în caseta de dialog "Abonați-vă" și apoi puteți da clic pe "Adăugați feed".

În cazurile în care dialogul care rezultă pur și simplu spune "Element" și nu vă oferă alte opțiuni, este mai bine să utilizați metoda descrisă anterior pentru a adăuga fluxuri RSS.

Pentru a face acest lucru pe iPad-ul iPad, va trebui mai întâi să navigați la feedul pe care doriți să-l adăugați, apoi să faceți clic pe pictograma de carte deschisă din partea de jos a browserului.

Apoi, faceți clic pe butonul "Abonamente".

Tot ce trebuie să faceți acum este să faceți clic pe "Adăugați site-ul curent" și acesta va fi adăugat la abonamentele dvs.

Rețineți că abonamentele dvs. vor fi sincronizate cu iCloud, astfel încât totul să se potrivească de la sesiunea Safari până la sesiunea Safari. Dacă nu doriți ca acest lucru să se întâmple, puteți dezactiva sincronizarea, deși veți pierde unele funcționalități valoroase dacă faceți acest lucru.

Adăugarea de conturi social media la Safari pe OS X

Dacă doriți să adăugați conturile dvs. de social media, în loc să faceți clic pe "Adăugați feed", faceți clic pe "Adăugați un cont".

Apoi, va apărea pagina preferințelor de sistem Conturi Internet, permițându-vă să vă adăugați conturile media sociale.

De exemplu, dacă vrem să adăugăm fluxul nostru de pe Twitter, dați clic pe "Twitter" și apoi introduceți numele de utilizator și parola.

(Dacă utilizați autentificarea cu două factori în contul dvs. social media, va trebui să vă conectați la setările sale și să creați o parolă specifică aplicației și să o utilizați aici.)

Acum vedeți că am adăugat cu succes contul nostru Twitter la bara laterală Safari.

Când facem clic pe "Efectuat" în partea de jos a barei laterale, puteți vedea că legăturile noastre comune au acum și actualizări Twitter.

Puteți continua să adăugați mai multe fluxuri RSS și conturi media sociale la conținutul inimii dvs. În loc să răsfoiți de pe site la site, puteți lăsa bara laterală deschisă și puteți primi cele mai recente alerte, postări și actualizări de la toate site-urile și prietenii dvs. preferate.

Acest lucru nu vă poate face mai productiv, dar va reduce cu siguranță timpul pe care îl petreceți surfing în jurul valorii. Cu toate acestea, este mai simplu faptul că nu este necesar să utilizați o extensie sau altă aplicație. Numai că merită să încercați.