If-Koubou

Cum să activați Cortana oriunde în lume pe Windows 10

Cum să activați Cortana oriunde în lume pe Windows 10 (Cum să)

Asistentul virtual Cortana este unul dintre caracteristicile principale ale Windows 10, dar este disponibil numai în șapte țări din întreaga lume la lansare. "Mă tem că nu sunt disponibil pentru a ajuta în regiunea dvs.", își va cere scuze.

De ce nu este disponibil Cortana pe PC-ul Windows 10? Ei bine, Microsoft dorește să adapteze Cortana în mod specific pentru fiecare limbă și cultură înainte de a le elibera. Dar puteți să-l primiți pe Cortana fără să așteptați.

Țările din Cortana sunt disponibile în

La lansarea Windows 10, Cortana va fi disponibilă în SUA, Marea Britanie, Franța, Spania, Germania, Italia și China. Acestea sunt șapte dintre cele 190 de țări pe care Windows 10 le lansează în întreaga lume.

Microsoft a anunțat că "în următoarele luni", după lansarea Windows 10, Cortana va fi disponibilă în Japonia, Australia, Canada (numai în engleză) și India (numai în engleză). Mai târziu, Cortana va fi disponibilă în Brazilia, Mexic și Canada (franceză).

Obțineți Cortana oriunde în lume, astăzi

Pentru a obține Cortana astăzi, va trebui să utilizați aceleași trucuri pe care utilizatorii Windows Phone le utilizează de mai mult de un an. Modificați setarea pentru regiunea Windows într-o țară în care este disponibil Cortana și veți putea utiliza această funcție.

Pentru aceasta, deschideți aplicația Setări din meniul Start, dați clic sau atingeți pictograma "Timp și limbă" și selectați categoria "Regiune și limbă".

În caseta "Țară sau regiune", selectați o țară cu limba Cortanei pe care doriți să o utilizați. De exemplu, pentru Cortana în limba engleză, puteți selecta "Statele Unite" pentru engleza americană sau "Marea Britanie" pentru engleza britanică. Selectați Franța pentru franceză, Spania pentru spaniolă, Germania pentru germană, Italia pentru italiană sau China pentru mandarină.

(De asemenea, este posibil să aveți nevoie să instalați limba corespunzătoare și să vă schimbați limbajul de sistem de aici. Am văzut câteva rapoarte în conflict dacă este necesar.)

Asta este - nici măcar nu trebuie să reporniți. Închideți aplicația Setări și deschideți Cortana din bara de activități. Ar trebui să funcționeze imediat, întrebând la ce nume doriți să fie denumit.

Când Cortana lansează în țara dvs.

Când auziți lansările de la Cortana în țara dvs. - de exemplu, dacă sunteți un canadian sau australian care așteaptă lansarea viitoare și sunt bucuroși să folosească engleza din SUA sau Marea Britanie pentru moment - trebuie doar să vă întoarceți la ecranul Regiune și limbă și să selectați țara dvs. reală . Când Cortana lansează în țara dvs., aceasta va funcționa în mod normal și va fi adaptată regiunii dvs. în locul unei țări străine.

Consecințe neașteptate

Această tehnică se bazează pe modificarea setării regiune pentru toate sistemele Windows. Nu există nici o modalitate de a spune Windows că doriți să utilizați Cortana într-o anumită limbă.

Schimbarea acestei setări va afecta mai mult decât Cortana. Acesta va face ca alte părți ale Windows să utilizeze conținut conceput pentru acea țară și limbă. De exemplu, acest lucru va schimba magazinul Windows la magazinul proiectat pentru țara pe care ați selectat-o. Dacă trebuie să utilizați Magazinul Windows pentru a instala o aplicație disponibilă numai în țara dvs., puteți oricând să vă schimbați înapoi în țara originală, să instalați aplicația și apoi să o schimbați imediat, astfel încât Cortana va continua să lucreze.

Dacă Cortana nu este disponibilă în țara sau în limba dvs. și doriți să încercați un asistent virtual care este, încercați altul. De exemplu, funcția Google Now încorporată în Google Chrome pentru Windows este disponibilă în prezent în 79 de țări din întreaga lume.

Asistentul virtual Siri al Apple - disponibil numai pe dispozitive iPhone și iPad și nu chiar pe Mac - este disponibil și în multe alte țări decât Cortana. Siri poate vorbi 29 de limbi în 25 de țări și poate fi activat în orice țară fără a fi nevoie de hacking în regiune.

Odată cu lansarea Windows 10, Microsoft își plantează doar pavilionul în câteva țări. Microsoft are multe de făcut în Cortana, înainte de a se putea bucura de serviciile concurente la nivel internațional.