If-Koubou

Cum să activați Căutarea Google Instant în Google Chrome

Cum să activați Căutarea Google Instant în Google Chrome (Cum să)

Google Instant a fost lansat săptămâna trecută, adăugând rezultate instantanee de căutare pe pagină înainte de a termina chiar și tastarea. Iată cum să activați căutarea Google Instant direct în browserul Google Chrome - deși este încă foarte dur.

Veți avea nevoie să rulați versiunea Google Chrome pentru Google Channel pentru ca aceasta să funcționeze. Treceți la pagina de lansare a accesului timpuriu și descărcați programul de instalare Dev Channel pentru a actualiza versiunea curentă la canalul Dev.

Cum functioneaza

Iată un videoclip care afișează căutarea Google Instant în acțiune în Chrome. Veți observa că rezultatele se încarcă instantaneu în jumătatea inferioară a paginii în timp ce căutați.

Problema, cel mai adesea acum

Dacă utilizați cu greu Google Căutare în Chrome, probabil că nu veți dori să activați acest lucru chiar acum. De ce? Deoarece Google nu vă place și veți declanșa eroarea de cerere automată în cele din urmă.

Trebuie să presupunem că vor da seama în cele din urmă, și totul va funcționa.

Activați Căutarea Google Instant

Faceți clic dreapta pe scurtătură și alegeți Proprietăți sau dacă utilizați Windows 7 și îl fixați pe bara de sarcini, puteți să faceți clic dreapta pe butonul pentru a obține lista de salt, apoi faceți clic dreapta pe Google Chrome și alegeți Proprietăți de acolo.

Odată ce ați deschis fereastra de proprietăți, va trebui să adăugați următoarele la sfârșitul câmpului Țintă, asigurându-vă că adăugați un spațiu între chrome.exe și comutator.

--enable-meci-preview

Faceți clic pe OK, închideți fiecare fereastră Chrome și deschideți-o din nou utilizând această comandă rapidă.

Utilizarea funcției Căutare instantanee în Chrome

Acum, dacă ați activat-o, puteți să începeți să tastați pentru a vedea în acțiune - dacă aveți Google pentru ceva pe care nu l-ați căutat înainte, veți observa că se încarcă într-o pagină Google, cum ar fi această căutare pentru vreme.

În unele cazuri, va încărca direct pagina, mai ales dacă există o singură potrivire și ați mai fost pe pagină înainte. De asemenea, puteți să vă deplasați în sus și în jos în listă cu ajutorul tastaturii și să încărcați imediat paginile.

Este într-adevăr destul de dur și încărcarea întregii pagini poate fi puțin ciudată, mai ales dacă încearcă să încarce o pagină cu multe date despre ea. Dar este progres!

Mulțumită lui Shawn pentru sfat!