If-Koubou

Cum să activați "Designul de material" al Google în Chrome

Cum să activați "Designul de material" al Google în Chrome (Cum să)

În ultimii ani, Google se îndreaptă spre o experiență unificată a utilizatorului cu interfața sa de design material. A început cu Android, și am văzut multe unități Google, cum ar fi Drive, Docs și Sheets - pentru a obține acest makeover curat și modern. Chrome (și, prin extensie, sistemul de operare Chrome) a văzut aici și acolo elemente de design material, însă multe dintre aceste remake-uri de design sunt încă în testare.

Dacă doriți să modernizați modul în care Chrome arată și se simte, totuși, există câteva elemente experimentale de design material care pot fi pornite cu ușurință. Fiecare dintre ele va trebui să fie activat individual, cu toate acestea, deci este un pic de proces dureros. Vom merge prin el.

Rețineți că există un motiv pentru care acestea nu sunt activate în mod implicit: sunt încă în esență în "beta". Asta înseamnă că totul poate să nu funcționeze perfect tot timpul și s-ar putea să vă simțiți mai multe bug-uri decât în ​​mod obișnuit în timpul sarcinilor obișnuite. Dacă stabiliți stabilitatea în funcție de experiment, este posibil să doriți să așteptați până când acestea sunt activate în mod implicit. Poți, bineînțeles, să schimbi întotdeauna lucrurile înapoi în stoc, dacă ai rezultate nefericite.

Gata? Să începem.

Mai întâi, intrați în meniul Chrome Flags tastând-o în bara de adrese a Chrome:

chrome: // flags

Apăsați Enter și veți vedea un avertisment frumos în partea de sus vă spun ce să vă așteptați de la tweaking lucrurile în acest meniu, dar tot ce merită făcut are cel puținniste cost, nu?

De aici, apăsați Ctrl + F de pe tastatură pentru a deschide caseta "Pagina de căutare". În casetă, tastați "design material". Aceste setări sunt împrăștiate pe toată pagina, așa că estemult mai ușor să căutați cuvintele cheie și să le modificați de acolo.

Ar trebui să fie aproximativ 17 hit-uri pentru cuvinte cheie - nu vă faceți griji, deși, unele dintre acestea sunt duplicate. Există într-adevăr doar zece setări, și doar opt dintre ele merită schimbate. Pentru a naviga prin listă, utilizați săgețile sus / jos de la sfârșitul casetei de căutare.

Iată o scurtă privire la toate opțiunile pe care le veți permite, împreună cu o scurtă privire la ceea ce fac:

  • Designul materialului în restul interfeței UI a browserului: Din moment ce cromul de top este deja tematic Material Design (din august 2016), această setare va aplica tema la unele detalii mai fine, cum ar fi casetele de dialog, bulele și altele asemenea. Este subtil, dar merită să porniți.
  • Utilizați meniul de utilizare Material Design: Aceasta este meniul utilizatorului desktop. Excelent pentru browserele Chrome cu mai mulți utilizatori, dar merită activat pentru utilizatori individuali, dacă nu pentru altceva decât pentru completare.
  • Activați pagina cu politica de design material: Acest lucru conferă paginii de crom: // politică o modificare a materialelor. Din nou, aceasta este pentru completitudine mai mult decât orice - când este ultima oară când ați analizat chiar pagina politică?
  • Activați marcajele de design material: Aceasta este o schimbare mult mai în față, deoarece se aplică unui meniu pe care îl puteți utiliza. Face ca meniul de marcaje să arate mult mai frumos:

  • Activați feedback-ul Material Design: Dacă trebuie să raportați o problemă, aceasta va fi acum tematică Material.
  • Activați istoricul materialelor: La fel ca și pagina de marcaje, puteți oferi meniului Istoric un aspect destul de frumos. Și când arată mai bine, va funcționa mai bine.
  • Activați setările de design material: Dă meniul Setări o reîmprospătare foarte necesară. Acesta este unul important pentru sistemul de operare Chrome. Puteți, de asemenea, să verificați acest lucru fără să îl activați, mergând la poziția crom: // md-settings în caseta polivalentă a Chrome.

  • Activați extensiile de design material: Oferiți pagina cu extensii Chrome un strat nou de vopsea. O să fie mai ușor de citit.

Nu vă faceți griji în legătură cu ultimele două animații de securitate Chip și Security Chip - lăsați-le pe ele singure.

De îndată ce comutați una dintre setările listate mai sus la "Activat", în partea de jos a ecranului va apărea o fereastră de dialog care vă va informa că trebuie să reporniți Chrome înainte ca schimbările să aibă loc. Nu trebuie să reporniți pentru fiecare setare, totuși - mergeți mai departe și permiteți-i tuturor,atunci apăsați butonul de repornire. Toate acestea vor fi activate imediat. Îmi place să fac lucrurile ușor.

Și asta este destul de mult. Chrome ar trebui să se simtă mult mai modern cu interfața actualizată și, în unele cazuri, ar putea chiar să vă îmbunătățească fluxul de lucru - în funcție de modul în care utilizați aceste meniuri, desigur.

Asa cum am spus la inceput, aceste setari sunt inca beta. Dacă începeți să observați că Chrome se comportă ciudat, puteți considera aceste setări ca fiind vinovați, mai ales dacă observați călcarea în unul dintre meniurile tweaked. În acel moment, dacă doriți să reveniți la modul în care au fost lucrurile, dezactivați toate setările pe care le-ați activat mai devreme.