If-Koubou

Cum să activați sau să dezactivați caracteristica Biblioteci în Windows 7

Cum să activați sau să dezactivați caracteristica Biblioteci în Windows 7 (Cum să)

Dacă nu vă puteți obișnui cu noua caracteristică a bibliotecilor din Windows 7, puteți dezactiva cu ușurință o hacking de registry - deși am recomanda să învățați despre beneficii în loc să le dezactivați.

În cazul în care nu sunteți sigur despre ce se vorbește, acest articol descrie cum să eliminați legătura Biblioteci de pe panoul de navigare și să dezactivați complet extensia de coajă, astfel încât să nu mai puteți accesa ele.

Înainte de a face următorul pas pentru a le dezactiva, citiți cu atenție ghidul nostru pentru înțelegerea caracteristicii Biblioteci din Windows 7, precum și ghidul nostru de schimbare a pictogramelor Bibliotecii cu pictograme personalizate.

Dezactivarea bibliotecilor în Windows 7

Dacă sunteți sigur că doriți să le dezactivați, iată cum să faceți acest lucru. Doar descărcați, extrageți și faceți dublu clic pe fișierul DisableLibrariesFeature.reg pentru a le dezactiva.

Închideți toate ferestrele deschise Explorer sau deconectați-vă și apoi conectați-vă din nou. În acest moment, bibliotecile ar trebui să dispară.

Notă: în mod normal v-am arăta complicat registru hack pentru a realiza acest lucru, dar în acest caz există o grămadă de chei pentru a face față, și este o mizerie. Puteți verifica fișierele .reg pentru detalii dacă doriți cu adevărat.

Pentru a reactiva din nou caracteristica Biblioteci, puteți utiliza fișierul EnableLibrariesFeature.reg inclus.

Descărcați Dezactivează Librările Registry Hack