If-Koubou

Cum să vă conectați Google Calendar la Echo Amazon

Cum să vă conectați Google Calendar la Echo Amazon (Cum să)

Dacă utilizați Google Calendar și doriți ca Alexa să vă citească evenimentele viitoare fără a fi nevoie să vă faceți timp pentru a arăta efectiv, puteți să vă conectați cu ușurință Google Calendar la Amazon Echo și să aveți asistentul esențial personal pe care l-ați dorit dintotdeauna.

Pagina de pornire Google poate accesa în mod evident și Google Calendarul, dar unii cumpărători pur și simplu nu pot trece acel etichetă de preț de 50 $ pe Echo Dot, deci dacă ați ajuns pe partea Amazonului și vă bazați foarte mult pe Google Calendar, nu aveți nimic de îngrijorat în legătură cu. Iată cum să conectați-o cu ecoul dvs.

Cum să adăugați calendarul Google la Alexa

Începeți prin deschiderea aplicației Alexa pe telefonul smartphone și atingând butonul de meniu din colțul din stânga sus al ecranului.

Selectați "Setări".

Atingeți "Calendar".

Apăsați pe caseta albă unde scrie "Google". De asemenea, puteți să conectați un calendar din Outlook sau Office 365 dacă utilizați aceste servicii.

Selectați "Conectați un cont Google Calendar".

Conectați-vă la contul dvs. Google introducând numele de utilizator sau e-mailul Google urmat de parola dvs. Apăsați pe "Conectați-vă".

 

Atingeți "Permiteți" în jos în colțul din dreapta jos pentru a da Alexa accesul la Google Calendar.

Următorul ecran ar trebui să spună "Efectuat", pe care apoi îl puteți apăsa pe "X" în colțul din dreapta sus pentru al închide.

După aceea, selectați calendarele pe care doriți să le accesați Alexa, plasând marcajele de lângă ele. Când ați terminat, atingeți săgeata înapoi în colțul din stânga sus.

Apoi, apăsați pe meniul derulant și selectați un calendar pe care doriți să-l utilizați ca calendar calendar implicit pentru adăugarea de noi evenimente prin Alexa.

Selectați un calendar și apoi apăsați "Terminat".

De acolo, puteți ieși din aplicația Alexa și puteți începe să utilizați ecoul pentru a vă gestiona calendarul Google.

Ce puteți și ce nu puteți face cu integrarea Google Calendar

Comenzile vocale sunt destul de limitate când vine vorba de a cere Alexa despre Google Calendar, dar ceea ce puteți face este destul de util. Iată o serie de comenzi pe care le puteți utiliza:

  • "Alexa, care este următorul meu eveniment?" Alexa vă va spune ce următor este evenimentul dvs. în calendar. De acolo, te va întreba dacă vrei să auzi mai multe evenimente viitoare.
  • - Alexa, ce e în calendarul meu? Aceasta este o întrebare mai generală pentru Alexa, dar ea îți va spune următoarele patru evenimente din calendarul tău. Puteți, de asemenea, să fiți descriptivi și să întrebați - Alexa, ce-am spus în calendarul meu joi la ora 10?
  • "Alexa, adăugați" întâlnirea de bord "la calendarul meu luni, la ora 9:00." Acesta este modul în care adăugați evenimente în calendarul Google. De asemenea, puteți începe doar cu "Alexa, adaugă un eveniment în calendarul meu" și vă va cere să urmați întrebări cum ar fi ziua și ora.

Din păcate, nu vă puteți întreba ce este în calendarul dvs. "săptămâna viitoare" sau "în weekend". În schimb, trebuie să fii specific și să spui o întâlnire. În plus, nu puteți adăuga mai multe detalii la un eveniment, cum ar fi o locație, o descriere și o alertă.

Pentru ce merită, Google Home are propriile erori și cu Google Calendar. Nu va citi evenimente care nu au un anumit timp atașat acestora și poate citi numai evenimente din calendarul Google Calendar principal, deci dacă aveți mai multe calendare, puteți vedea numai evenimente de la unul dintre ele.