If-Koubou

Cum să conectați Windows Product Key la contul Microsoft

Cum să conectați Windows Product Key la contul Microsoft (Windows 10)

Cu cea mai recentă versiune de Windows, Windows 10, acum vă puteți îngrijora mai puțin de urmărirea cheii de produs chestii mici, care este întotdeauna atât de importantă la activarea Windows. În mod normal, nu veți avea nevoie oricum, dar există cazuri când trebuie să reinstalați Windows sau să schimbați ceva hardware pe computerul dvs. și, dintr-o dată, Windows nu este activat.

Recent, a trebuit să mut o copie a Windows 10 de la un PC vechi la altul și nu aveam idee în cazul în care cheia mea de produs era mai mult. N-am avut-o pe computer, pe un certificat sau chiar în e-mailul meu, așa că am fost cam blocat. După ce am discutat cu Microsoft despre această problemă, mi-au spus că aș putea să-mi legalizez cheia de produs în contul meu Microsoft, ceea ce ar face-o practic într-o licență digitală.

În acest articol, vă voi arăta cum să vă conectați licența Windows la contul dvs. Microsoft pentru a vă proteja și a păstra în siguranță. Nu o veți folosi adesea, dar când aveți nevoie de ea, veți fi bucuroși că este acolo.

Legați licența Windows la contul Microsoft

Evident, va trebui să aveți deja configurați un cont Microsoft pentru a utiliza această funcție. Puteți să vă înscrieți pentru unul aici, dacă este necesar. Odată ce aveți un cont, conectați-vă la Windows în mod normal (cu contul dvs. Microsoft sau contul dvs. local) și mergeți la start și apoi Setări.

Apoi, faceți clic pe Actualizare & Securitate.

În cele din urmă, faceți clic pe Activarea în meniul din stânga.

În partea de sus, veți obține unele informații despre ediția de Windows pe care ați instalat-o și dacă este sau nu activată.

Dacă cheia de produs / licența poate fi stocată în contul dvs. Microsoft, veți vedea Adăugați un cont Microsoft opțiune în partea de jos. Click pe Adăugați un cont și vi se va cere să vă conectați.

Dacă cheia dvs. de produs nu acceptă o licență digitală, atunci veți vedea doar alte două linii, Codul produsului și Cheie de produs enumerate, dar fără opțiunea de a adăuga un cont Microsoft. În aceste cazuri, este foarte important să nu pierdeți cheia de produs, deoarece puteți activa numai Windows utilizând cheia respectivă.

După ce vă conectați contul, trebuie să vedeți acum mesajul Windows este activat cu o licență digitală conectată la contul dvs. Microsoft.

Într-o postare viitoare, vă voi arăta cum puteți reactiva Windows utilizând o licență digitală stocată în contul dvs. Microsoft. Dacă aveți întrebări, nu ezitați să comentați. Bucurați-vă!