If-Koubou

Cum de a face computerul dvs. apăsați o cheie la fiecare X de secunde

Cum de a face computerul dvs. apăsați o cheie la fiecare X de secunde (Cum să)

Ați avut nevoie vreodată să apăsați o cheie la fiecare câteva secunde sau la fiecare câteva minute? Poate că jucați un joc video și sunteți în așteptare pentru un articol sau dacă aveți alt motiv. În orice caz, iată cum puteți face computerul să o facă automat.

Va trebui să începeți prin descărcarea și instalarea AutoHotkey, care este un limbaj simplu de scripting care vă permite să creați scripturi ușoare. Odată ce faceți acest lucru, faceți clic-dreapta oriunde și alegeți New -> AutoHotkey Script.

Odată ce ați făcut acest lucru, inserați următoarele în script:

#Persistent
SetTimer, PressTheKey, 1800000
Întoarcere

PressTheKey:
Trimiteți spațiu
Întoarcere

Acest script simplu va aștepta la fiecare 30 de minute și apăsați bara de spațiu. Puteți ajusta numărul 1800000 de mai sus la cantitatea de milisecunde necesară. De exemplu, dacă ați fi dorit să ruleze la fiecare 2 minute, ați utiliza 60 secunde * 2 minute * 1000 milisecunde = 120000 de milisecunde totale.

Salvați numele fișierului ca pe orice doriți și apoi faceți dublu clic pe acesta pentru al rula.

De asemenea, puteți să trimiteți o altă tastă rapidă sau orice număr de caractere doar schimbând linia Trimiteți, Space la altceva - puteți scrie literalmente câteva litere pe care doriți să le trimiteți sau puteți utiliza unele dintre tastele speciale din documentația AutoHotkey pagină. De exemplu, pentru a trimite mesajul "leneș" și apoi apăsați bara de spațiu, puteți utiliza:

Trimite, leneș spațiu

Nu sunt sigur pe deplin ce vrei să folosești, dar asta face scrierile atât de distractive.