If-Koubou

Cum să dezactivați un grup de discuții în WhatsApp

Cum să dezactivați un grup de discuții în WhatsApp (Cum să)

Discuțiile de grup sunt minunate dacă sunteți într-un club, doriți să păstrați legătura cu toți prietenii dvs. sau dacă încercați să organizați ceva. Din păcate, dacă ești ocupat și ceilalți membri decid să aibă o conversație lungă și detaliată despre ultimul episod din Urzeala tronurilor, telefonul dvs. va emite un semnal sonor și va continua să lumineze intermitent.

Iată cum să opriți acest lucru în timp ce permiteți în același timp notificări din alte chaturi și aplicații.

Deschideți aplicația WhatsApp de pe telefonul dvs. și mergeți la chatul grupului. Atingeți numele grupului pentru a ajunge la ecranul Informații grup.

Din ecranul Info grup, atingeți Mute. Apoi, selectați cât timp doriți să dezactivați notificările din grup pentru: 8 ore, 1 săptămână sau 1 an.

Dacă sunteți complet obosit (ă) de toate notificările și doriți să părăsiți bine Grupul de discuții, derulați în jos în partea de jos a paginii Info grup și apăsați în schimb Exit Group.

Discuțiile de grup pot fi cu adevărat utile, dar notificările constante pot obține un pic mai mult. Dacă doriți să opriți un grup de conversații din grupul WhatsApp de la preluarea telefonului, trebuie doar să o dezactivați.