If-Koubou

Cum de a reduce luminozitatea iPhone mai mică decât iOS permite

Cum de a reduce luminozitatea iPhone mai mică decât iOS permite (Cum să)

Dacă folosiți iPhone-ul foarte mult pe timp de noapte, chiar și funcția Night Shift nu poate opri ecranul să vă ardă ochii. Din fericire, există o modalitate de a reduce luminozitatea ecranului chiar mai mult decât cea mai mică setare posibilă.

S-ar putea să vă gândiți că reducerea luminozității ecranului prea mult va face ecranul atât de dimples încât nici măcar nu îl puteți vedea. Acesta ar putea fi cazul în lumina zilei sau într-o cameră luminoasă, dar ați fi surprins cât de strălucitor este un ecran iPhone complet în culoarea camerei, care se află încă într-o cameră complet întunecată.

Cu aceasta a spus, dacă setarea cea mai slabă este încă prea luminată pentru dvs., puteți reduce luminozitatea ecranului dincolo de nivelurile standard ale iOS utilizând o caracteristică de accesibilitate. Iată cum să faceți acest lucru.

Începeți prin deschiderea aplicației Setări din ecranul de pornire și atingând "General".

Selectați "Accesibilitate".

Atingeți pe ecranul "Afișări de cazare".

Apăsați comutatorul de comutare de lângă "Reduceți punctul alb".

Când faceți acest lucru, veți vedea acum un cursor de procentaj care apare sub comutatorul de comutare și luminozitatea ecranului dvs. va fi redusă ușor.

Trageți glisorul spre stânga și spre dreapta pentru a mări sau micșora intensitatea. Veți observa că procentajul mai mare are ca rezultat un ecran dimmer. Luați notă că dacă glisați-o până la 100% și încă nu este destul de diminuată, puteți efectua ajustări suplimentare utilizând glisorul principal de luminozitate din Centrul de control. Utilizați aceste două glisante în coordonare unul cu celălalt pentru a veni cu un set de dimensiuni cu care sunteți mulțumit.

Odată ce l-ați găsit unde doriți, veți configura acum butonul Acasă pentru a putea activa și dezactiva diminuarea cu o apăsare triplă a butonului Acasă. Așa că întoarceți-vă la ecranul de accesibilitate principal, derulați până jos și atingeți "Comandă rapidă pentru accesibilitate".

Selectați "Reduceți punctul alb".

Acum, de fiecare dată când apăsați triplu butonul Acasă, acesta va activa și dezactiva caracteristica, permițându-vă să diminuați rapid ecranul chiar mai mult atunci când ajunge timpul în pat.

Rețineți că configurați acest lucru pentru a vă afișa ecranul într-o cameră întunecată, deci este posibil să doriți să efectuați aceste ajustări atunci când vă aflați într-o cameră întunecată pentru a obține nivelurile de unde doriți. Odată ce le-ați setat, acestea vor salva automat acele setări.