If-Koubou

Cum să trimiteți informații sensibile cu privire la auto-distrugere pe cineva prin e-mail

Cum să trimiteți informații sensibile cu privire la auto-distrugere pe cineva prin e-mail (Cum să)

Ați trimis vreodată informații private cuiva, poate că un membru al familiei are nevoie de numărul cărții de credit și apoi a regretat că ați făcut-o vreodată. Toate acestea pot fi rezolvate printr-o legătură autodistructivă.

Notă: nu vă sfătuim să trimiteți informații private prin e-mail sau să aprobați acest serviciu ca modalitate sigură de a transfera orice informație. Este o noutate și un truc distractiv.

Crearea Legăturii Autodistructive

Pentru a începe să vă îndreptați spre acest site și faceți clic pe butonul Creați unul acum.

Aceasta vă va duce la o casetă de text în care puteți introduce informațiile pe care doriți să le trimiteți e-mail unei persoane.

Puteți merge mai departe și faceți clic pe butonul Creați legătura când sunteți gata. Nu vă faceți griji că informațiile dvs. sunt în siguranță și că sunt trimise pe o linie criptată SSL din browserul dvs. web către serverele lor.

Acest lucru vă va oferi un link pe care îl puteți copia manual în clipboard sau puteți face clic pe link-ul care îl va copia automat în clipboard.

Acum vă puteți schimba e-mailurile așa cum ați proceda în mod normal. Trebuie să adăugați linkul care vi-a fost dat în ultimul pas undeva în e-mail. Depinde de dumneavoastră dacă doriți ca destinatarul să știe că legătura se autodistruge sau nu.

Când persoana a primit e-mailul, ei pot face clic pe el pentru a vedea mesajul generat anterior.

Cu toate acestea, în cazul în care reîmprospătează pagina sau încearcă să citească din nou linkul, nu pot vedea informațiile.

Datele sunt de asemenea stocate într-o formă criptată pe serverele lor și când cineva văd adresa URL unică pe care le trimiteți; mesajul dvs. criptat este șters din sistemul său.