If-Koubou

Cum se instalează și se instalează Windows Home Server "Vail" în VMware Player

Cum se instalează și se instalează Windows Home Server "Vail" în VMware Player (Cum să)

Noul Windows Home Server Beta este disponibil publicului pentru testare și este posibil să nu aveți o mașină suplimentară pe care să o instalați. Aici vom arunca o privire la utilizarea VMware Player gratuit pentru ao instala, astfel încât să puteți testa acest lucru.

În ultimul nostru articol despre seria de instalări WHS Vail în produsele VMware, astăzi ne uităm la instalarea acestuia în VMware Player gratuit. Deci ne-am ocupat de instalarea Vail în VMware Workstation, care oferă o încercare gratuită de 30 de zile, dar necesită o licență după aceea. De asemenea, am aruncat o privire asupra instalării lui Vail pe serverul VMware, care este complet gratuit pentru uz personal. Instalarea programului WHS Vail pe VMware Player este destul de simplă, deși trebuie să vă asigurați că urmați pașii și setările corecte.

Noțiuni de bază

Veți avea nevoie de următoarele elemente pentru a începe.

  • Ultima versiune a VMware Player
  • WHS Vail Beta ISO
  • 64-bit Windows Computer capabil de virtualizare hardware
  • Destul de spațiu pe hard disk pe computerul gazdă pentru a crea o unitate hard disk virtuală de 160 GB, care este cerințele minime de sistem
  • Cel puțin 2 GB de RAM sau mai mult pe computerul gazdă - Suma minimă de RAM pe care o alocați pentru Vail este de 1GB

Pentru acest articol am folosit o mașină cu un procesor Core i3 și 8 GB de RAM care rulează Windows 7 Ultimate x64 și VMware Player 3.1.

Verificați virtualizarea hardware-ului

Veți avea nevoie să vă asigurați că mașina dvs. este capabilă de virtualizare hardware și poate utiliza fie SecurAble ...

Instrumentul de detectare a virtualizării asistat de hardware-ul Microsoft. Dacă mașina dvs. nu este capabilă de virtualizare hardware, ar putea fi dezactivată, deci verificați setările BIOS-ului. De asemenea, puteți actualiza BIOS-ul și puteți găsi setarea pentru ao activa.

Instalați VMware Player

Dacă nu îl aveți deja, va trebui să descărcați și să instalați cea mai recentă versiune a VMware Player (link-ul de mai jos) unde este necesară înregistrarea.

Mai întâi, descărcați și instalați VMware Player (link dedesupt). Este o descărcare gratuită, dar necesită înregistrare. Instalați-l urmând expertul de instalare și acceptați valorile implicite.

După ce a terminat, va fi necesară o repornire pentru a finaliza configurarea.

Configurați VMware Player pentru WHS Vail

Trucul pentru obținerea acestuia pentru a fi instalat cu succes este să vă asigurați că treceți prin pașii corecți și nu folosiți Expertul de instalare ușoară. Deschideți Playerul VMware și faceți clic pe Creați o nouă mașină virtuală.

Când începe Expertul mașină virtuală nouă, selectați Voi instala sistemul de operare mai târziu.

Pentru sistemul de operare Guest selectați Windows Server 2008 x64 și faceți clic pe Next.

Dă-i numele VM ...

Acum trebuie să specificați capacitatea discului unde minimul pentru Vail este de 160 GB. Am obținut cele mai bune rezultate, creând discul ca un singur fișier, comparativ cu divizarea lui în mai multe fișiere.

Uită-te peste tot și asigura-te că arată corect, dacă nu poți să te întorci și să faci ajustări. Puteți să faceți clic pe Terminare și să personalizați hardware ulterior sau să faceți selecțiile acum.

Când personalizați hardware-ul, selectați Adaptor de rețea și pentru conexiunea la rețea selectați Bridge and check Replicați starea conexiunii la rețea fizică. Acest lucru va face ca serverul să se poarte ca și cum ar fi o mașină fizică separată în rețeaua dvs.

Pentru memorie, cerința minimă este de 1 GB, dar dacă aveți o memorie RAM suplimentară, este posibil să doriți să o faceți puțin.

Pentru CD / DVD selectați să utilizați un ISO și răsfoiți la locația dvs. VailInstallDVD.iso fişier.

Examinați setările și, dacă totul arată bine, faceți clic pe Finalizare.

Acum că totul este setat puteți începe VM.

Dacă primiți un mesaj despre dispozitive hardware verificați Nu arătați din nou acest indiciu apoi faceți clic pe OK.

De asemenea, dacă primiți un mesaj de actualizare a software-ului, faceți clic pe Amintestemi mai tarziu.

Acum puteți începe procesul de instalare al WHS Vail.

În timpul instalării, în partea de jos a playerului va apărea un mesaj care vă va cere să rulați VMware Tools. Nu trebuie să instalați acest lucru în timp ce avem instalarea lui Vail, așa că faceți clic pe Remind me later.

Mesajul va părăsi ecranul, iar instalarea Vail va continua.

Timpul necesar instalării va varia în funcție de hardware-ul dvs. Pe sistemul nostru Core i3 cu 8 GB de memorie RAM, instalarea a durat aproximativ o jumătate de oră. Amintiți-vă că VM va reporni de mai multe ori, nu este nevoie de multă interacțiune în timp ce Vail se instalează. Pentru mai multe detalii, consultați articolul despre cum să instalați WHS Vail.

După mai multe reporniri și introducerea datelor corecte, puteți începe să utilizați noul server Virtual Vail! Pe ecranul CTRL + ALT + DELETE pentru a vă conecta pe ecran, faceți clic pe Virtual Machine și Trimiteți Ctrl + Alt + Del.

Acum vă puteți conecta la Vail cu acreditările introduse în timpul instalării.

Succes! Acum putem începe să explorăm ce poate oferi noua versiune a WHS și să puteți conecta la rețeaua dvs. alte mașini VM sau fizice. Vom discuta cum să facem acest lucru în articolele viitoare.

Rețineți că nu veți putea să vă conectați dacă aparatul dvs. are deja software-ul conector WHS Version 1 instalat.

Instalați instrumentele VMware

Ultimul lucru pe care trebuie să-l facem este să instalați VMware Tools pentru o experiență mai fluidă în timp ce o testați. Faceți clic pe Machine Virtual și instalați instrumentele VMware.

Când apare AutoPlay, faceți clic pe Rulați setup.exe.

Doar urmați expertul de instalare utilizând Tipul de configurare tipică.

Pentru a finaliza procesul de instalare va fi necesară o repornire a VM.

Testați Vail Out

Dacă mergeți la o altă mașină din rețea, veți vedea serverul WHS Vail afișat în Rețea ... la fel cum a fost o mașină reală. Veți putea să accesați RDP și utilizați Tabloul de bord care înlocuiește Consola de la versiunea 1.

Ar trebui să aveți posibilitatea să faceți dublu clic pe serverul virtual Vail, să introduceți numele de utilizator și parola, apoi să aveți acces la folderele partajate de la alte mașini.

Aici folosim tabloul de bord pe o mașină fizică și o susținem până la serverul virtual Vail. Puteți să-l utilizați exact așa cum ați folosi-o dacă ar fi într-o cutie reală din rețeaua dvs.

Concluzie

Există multe lucruri de explorat în noua versiune a serverului Home Server și folosirea acestuia pe un VM este o modalitate excelentă de a le testa, fără a fi nevoie să vă faceți griji cu privire la crăparea unei casete reale. Dacă sunteți un entuziast server de acasă sau sunteți doar curios să încercați, instalarea lui Vail ca mașină virtuală este o modalitate excelentă de a face acest lucru, fără a fi nevoie de o mașină fizică suplimentară. De asemenea, Vail beta și VMware Player sunt libere, care sunt întotdeauna cool.

Descărcați Playerul VMware - este necesară înregistrarea

Descărcați Windows Home Server Vail de la Microsoft Connect