If-Koubou

Cum să configurați și să aplicați rețetele IFTTT utilizând aplicația IF pentru iOS

Cum să configurați și să aplicați rețetele IFTTT utilizând aplicația IF pentru iOS (Cum să)

În ultima noastră versiune de acoperire a ecosistemului "Dacă este atunci că", vă vom ajuta să aflați cum puteți utiliza programul IF pentru a aplica reguli globale pe dispozitivul dvs. iOS care se vor desfășura în fundalul activităților dvs. regulate .

Pe iOS, aplicația IF este, într-adevăr, puțin limitată la ceea ce poate face din cauza blocurilor consecvente de permisiuni ale Apple. Dar, pe măsură ce mai mulți dezvoltatori de aplicații precum Nest, Twitter și Facebook își deschid codul sursă partenerilor la IFTTT, devine mai ușor ca oricând să automatizeze multe din sarcinile pe care vă bazați pentru a vă face viața cât mai eficientă și fără stres pe cat posibil.

Configurare inițială

Dincolo de poarta, trebuie remarcat faptul că diferența de bază dintre aplicația IF și butonul DO este diferită de DO, odată ce o rețetă este activată, va continua să ruleze în fundal până când comutatorul este oprit. Sistemul se bazează pe ceea ce se numește o serie de "declanșatoare" și "acțiuni", ceea ce înseamnă că atunci când o aplicație face ceva, un altul poate fi configurat să reacționeze utilizând un alt set independent de instrucțiuni.

Ca și în cazul butonului DO, primul pas în utilizarea IFTTT pe iOS este descărcarea aplicației pe telefonul dvs. din iTunes App Store.

Odată ce aplicația este pornită, veți fi întâmpinați fie de un ecran care vă cere să înregistrați un nume de utilizator nou, fie dacă ați instalat deja OD, opțiunea de a conecta ambele conturi pe același dispozitiv.

După ce ați instalat programul și v-ați înscris pentru contul dvs. gratuit, puteți începe să navigați prin catalogul de "rețete" pre-făcute de Canal, Colecții, Recomandate sau Recomandate pentru dvs.

Productivitate

Numele jocului IF este productivitatea și cu 35 sau mai multe aplicații diferite pentru a vă conecta, memoria cache a rețetelor disponibile din acest departament este suficient de abundentă pentru a vă ușura orele de ore libere.

Spuneți, de exemplu, că te-ai săturat să lucrezi cu iCloud pentru a-ți gestiona contactele sau doar vrei un sistem care să fie în siguranță în cazul în care o singură slujbă va scădea? Această rețetă va exporta automat toate contactele salvate pe telefonul dvs. într-o foaie de calcul Google Drive pentru căutare rapidă și arhivare.

În căutarea unui nou loc de muncă, dar obosit de apăsarea constantă a butonului de reîmprospătare din Craigslist? Această rețetă vă va trimite prin e-mail ori de câte ori apare o nouă postare care corespunde cu parametrii de căutare predefiniți.

O altă rețetă care vă va ajuta să rămâneți pe pistă va lua toate mesajele pe care le vedeți în Gmail și apoi continuați să creați o sarcină în aplicația dvs. Mementouri pentru a vă asigura că nu vă amintiți să o citiți mai târziu. Și chiar dacă lucrați prea mult, o altă rețetă va lega datele dvs. de locație și Google Drive pentru a înregistra o detaliere detaliată a timpului petrecut la birou, cât de des sunteți acasă și când vă aflați bucurându-se de roadele acelei forțe.

Social Media

Caracteristicile sociale disponibile prin aplicația IF sunt căsnicia perfectă între confort și lenea, deoarece, după cum știm foarte bine, procesul de obținere a unei fotografii postate în mai multe conturi este încă o mare durere în degetul mare.

Datorită setului de instrucțiuni multiple de introducere a acțiunii trigger + action, puteți să vă sincronizați cu ușurință contul Instagram pentru a actualiza, de asemenea, toate fotografiile care au lovit fluxul dvs. în contul dvs. Twitter, în același timp, fără mușchi, fără agitație. Același lucru se întâmplă și pentru mesajele de stare obișnuite, care pot fi legate între Facebook și Twitter cu o singură rețetă.

Implicați-vă prietenii implicați prin împărtășirea automată a tuturor videoclipurilor pe YouTube pe Tumblr, împreună cu colecția de piese SoundCloud care se debutează de la artiștii preferați sus și de pe urma.

Automatizarea casei

Unele dintre cele mai bune retete IFTTT se intampla in automatizarea acasa si uneori se simte ca aplicatia IF si Internetul obiectelor ar fi putut fi facute unul pentru altul de la inceput.

Fără a trece peste bord, câteva dintre preferatele noastre includ măsuri de siguranță cum ar fi rețeta Nest Protect, care vă va trimite text sau sunați vecinii dacă monoxidul de carbon este detectat în casa dvs. (excelent pentru vacanțe).

Un alt truc distractiv este reteta care poate face ca toate luminile Philips Hue sa lumineze intr-o anumita zona a casei dumneavoastra clipeau daca primiti o notificare prin e-mail, sunteti etichetat pe o poza Facebook sau echipa dvs. preferata de sport ating un gol intr-un joc pe ESPN .

Vizualizați toate rețetele acasă IFTTT integrate pe site-ul de aici.

Sănătate

Când vă petreceți toate orele de urmărire a timpului, trecând mile și vărsați kilograme cu pumnul, ultimul lucru pe care trebuie să vă faceți griji este să încercați să obțineți perifericele de fitness și aplicațiile respective sincronizate pentru a vă împărtăși datele.

Retete pentru FitBit înseamnă că tracker-ul activității dvs. de purtare poate întinde în cele din urmă picioarele, cu seturi de reguli care vă pot loga toate datele de activitate într-o foaie de calcul Google Drive, tweet-ul lumii imediat ce atingeți obiectivul pasului dvs. zilnic și chiar sincronizați-vă cu Nuanța luminoasă se diminuează complet atunci când dispozitivul portabil detectează că ați rămas în starea de somn.

Multe dintre aceleași caracteristici sunt disponibile și pentru perifericele de fitness concurente, inclusiv linia de produse Nike +, UP by Jawbone și smartphone-ul Misfit.

Ca și în aplicația DO, ceea ce am enumerat aici este doar o fracțiune din mii de rețete disponibile pe site-ul IFTTT.

IFTTT este o metodă rapidă și fără confuzie de automatizare a multor procese pe care le luăm ca atare pe o bază zilnică, toate oferind utilizatorilor simplitatea pe care au așteptat-o.

Credite de imagine: IFTTT, Apple / iTunes, Nest