If-Koubou

Cum să partajați o conexiune Ethernet prin cablu cu toate dispozitivele dvs.

Cum să partajați o conexiune Ethernet prin cablu cu toate dispozitivele dvs. (Cum să)

Wi-Fi nu a preluat complet lumea încă. Unele hoteluri pot oferi, de exemplu, conexiuni prin cablu Ethernet și Wi-Fi spotted sau indisponibil. Dar puteți conecta această conexiune Ethernet prin cablu într-o conexiune Wi-Fi pe care toate dispozitivele dvs. o pot utiliza.

În unele cazuri, accesarea Wi-Fi-ului unei organizații poate fi și mai mult o încercare - este posibil să aveți nevoie de o autentificare specială Wi-Fi. Dar, uneori, puteți conecta un cablu Ethernet și puteți accesa rețeaua acestora, dacă aveți acces fizic.

Luați în considerare călătoria cu un router Wi-Fi

Dacă știți că veți fi undeva cu o conexiune Ethernet, puteți utiliza întotdeauna un router Wi-Fi bogat standard. Cumpărați unul nou sau luați unul vechi din dulap. Acest vechi router Wi-Fi poate să nu suporte cele mai recente standarde wireless și poate fi un pic lent, dar acest lucru poate fi bine pentru utilizarea temporară.

Conectați routerul la un cablu de alimentare și apoi conectați portul WAN sau Internet la mufa Ethernet pe care o aveți la dispoziție. Router-ul dvs. va crea apoi o rețea Wi-Fi pe care toate dispozitivele dvs. se pot conecta - puteți să vă configurați ruterul în prealabil, iar codul SSID (numele rețelei Wi-Fi) și fraza de acces vor fi aceleași atunci când îl conectați într-o altă Locație.

Conectați un laptop la Ethernet și partajați conexiunea prin Wi-Fi

Există șanse mari să nu călătoriți cu un router Wi-Fi. Nu vă temeți niciodată - puteți configura întotdeauna o rețea fără fir doar cu laptopul. Acest lucru va face ca laptopul să funcționeze ca un hotspot Wi-Fi la care se pot conecta toate celelalte dispozitive. Doar conectați un cablu Ethernet în laptop și conectați celălalt capăt la portul Ethernet din perete. dacă călătoriți cu un laptop cu un port Ethernet, este o idee bună să aducă un cablu Ethernet doar pentru caz.

Din păcate, unele laptop-uri moderne - de la ultrabook-urile Windows la MacBooks-au scos portul Ethernet. Dacă doriți să le conectați la un cablu Ethernet, va trebui să obțineți un adaptor Ethernet care funcționează cu laptopul. Cumpărați un "adaptor Ethernet USB" sau un produs similar, care va lua un cablu Ethernet și vă va permite să îl conectați la un port USB de pe laptop.

Odată ce laptopul dvs. este conectat la rețeaua cablată, trebuie doar să transformați laptopul într-un hotspot mobil pentru a partaja acea conexiune cu orice dispozitive wireless pe care le aveți.

Cum transformați laptopul Windows într-un Hotspot mobil Wi-Fi depinde de versiunea de Windows pe care o executați. Cu Windows 10, este la fel de simplu ca un singur switch pe care îl puteți găsi la Settings> Network & Internet> Mobile Hotspot. În Windows 7 sau 8, puteți parcurge pașii pentru a crea o rețea ad-hoc sau puteți utiliza un instrument gratuit numit Virtual Router pentru a obține o lucrare pur și simplu. Pe un Mac, veți utiliza partajarea caracteristicilor "Partajare pe Internet" care vă conectează prin cablu și transformați Mac-ul într-un hotspot mobil Wi-Fi. Atâta timp cât calculatorul dvs. Mac are atât un adaptor Ethernet cât și un adaptor wireless, totul este destul de simplu.

Și dacă niciuna dintre aceste soluții nu corespunde nevoilor dvs. și aveți un smartphone cu un plan decent de date, puteți utiliza întotdeauna tethering pentru a partaja conexiunea de date a smartphone-ului dvs. cu celelalte dispozitive. În acest fel, nu trebuie să vă bazați deloc pe conexiunea de internet dureros de lentă și incoerentă.

Credit de imagine: Iwan Gabovitch pe Flickr