If-Koubou

Cum se afișează și se adaugă evenimente din calendar din bara de activități Windows 10

Cum se afișează și se adaugă evenimente din calendar din bara de activități Windows 10 (Cum să)

Chiar dacă nu utilizați aplicația Windows Mail & Calendar, calendarul Windows este de fapt destul de frumos. Și cu actualizarea de aniversare la Windows 10, acum puteți vedea ordinea de zi și adăuga evenimente de calendar chiar de la bara de activități Windows.

Pentru a vedea ordinea de zi, faceți clic stânga pe ora și data din bara de activități Windows. Dacă ați setat deja calendarul dvs. sau dacă vă sincronizați cu un alt calendar, puteți face clic pe orice zi din calendar pentru a vedea o listă de evenimente pentru acea zi. Faceți clic pe orice eveniment pentru a trece la pagina completă a calendarului cu detalii. Pentru a adăuga un eveniment nou, faceți clic pe butonul Adăugați (semnul plus).

Calendarul dvs. se va deschide direct către o pagină pentru crearea unui nou eveniment, data fiind deja completă. Doar dați evenimentului un nume și orice alte detalii doriți, apoi faceți clic pe "Salvați și închideți".

Înapoi în calendarul bara de activități, ar trebui să vedeți noul eveniment adăugat. Când preferați să nu vedeți lista evenimentului, dați clic pe "Ascundeți agenda" pentru ao minimiza.

Și faceți clic pe "Afișați agendă" pentru a o deschide înapoi când aveți nevoie de ea. Dacă nu utilizați deloc aplicația pentru Windows, ascunderea agendei dvs. este, din păcate, singura modalitate de a obține cea mai mare parte din bara de activități. Windows nu are nici o opțiune pentru eliminarea totală a agendei.

Este o schimbare destul de mică, dar accesul rapid la agendă poate face o diferență destul de mare în fluxul de lucru dacă utilizați calendarul Windows. Și dacă nu v-ați deranjat niciodată să verificați aplicația înainte, vă recomandăm să o faceți. Este ușor, atractiv și se sincronizează foarte bine cu calendarele din servicii precum Google.