If-Koubou

Computerul de la IBM pentru jocul de pericol, Watson, arată cum se face [Video]

Computerul de la IBM pentru jocul de pericol, Watson, arată cum se face [Video] (Cum să)

La începutul acestei săptămâni, IBM a luat-o pe Jeopardy jucând supercomputerul Watson pentru a juca o rundă de exerciții cu doi jucători umani (și realizați) în pericol. Watson izbucneste din poarta si abia se lasa la bataie.

Nu știm despre tine, dar am urmărit cu curiozitate proiectul Watson. Construirea unui supercomputer pentru a fi un campion de șah, de exemplu, necesită doar să aveți un computer suficient de puternic pentru a calcula toate permutările viitoare ale jocului și pentru a alege cea mai bună cale de acțiune. În timp ce asta nu este o sarcină mică, cu siguranță construirea unui computer pentru a învinge un joc de trivia verbală, cum ar fi Jeopardy, unde întrebările și răspunsurile pot fi dresate cu nuanța limbajului este o provocare destul de mare. Videoclipul de mai jos, din blogul de tehnologie Endgadget, arata exact ce este cu adevarat un adevarat scriitor Watson:

Verificați link-ul de mai jos pentru întregul articol de la Endgadget, inclusiv imagini suplimentare, un interviu cu IBM și câteva fundaluri despre magia care face munca lui Watson. IBM Supercomputerul Watson distruge toți oamenii în runda de practici periculoase [Endgadget]