If-Koubou

IE 11 Nu am reamintit parolele?

IE 11 Nu am reamintit parolele? (Sfaturi pentru Internet Explorer)

Am intrat într-o problemă enervantă a doua zi în care Internet Explorer nu și-ar aminti o parolă atunci când mă înscriu într-un site. Nu-mi amintesc când a încetat să-și amintească parolele, dar nu părea să conteze la ce site mă înscriu, pur și simplu nu mă întreba dacă vreau să salvez sau să-mi amintesc parola.

Pentru securitatea online, nu este o idee bună să utilizați browserul pentru gestionarea parolelor, ci să utilizați în schimb un administrator de parole precum LastPass. Am scris anterior despre securitatea online și de ce un instrument precum LastPass este mult mai sigur decât instrumentele încorporate în browser.

Oricum, ideea este că ați putea dori să salvați câteva parole în IE pentru site-uri web cu valoare scăzută, pe care nici măcar nu le pasă dacă sunt piratate.

În acest post, vă voi arăta câteva lucruri pe care le puteți face pentru a obține IE 11 pentru a începe să vă amintiți din nou parolele. Sperăm că una dintre soluții vă va rezolva problema.

Metoda 1 - Verificați setările IE

În primul rând, dorim să ne asigurăm că IE este de fapt configurat să salveze parolele. Uneori, setarea se schimbă și tot ce trebuie să faceți este să activați din nou opțiunea. Iată cum. Mai întâi deschideți IE și faceți clic pe pictograma roată din partea dreaptă sus și selectați optiuni de internet.

Apoi faceți clic pe Conţinut și apoi faceți clic pe Setări sub Completare automată poziția.

Acum, asigurați-vă că Nume de utilizator și parole pe formulare și caseta Întreabă-mă înainte de a salva parolele caseta sunt bifate și faceți clic pe OK.

Acum, mergeți mai departe și reporniți IE și vedeți dacă caseta de dialog pentru memorarea parolei apare atunci când vă conectați la un site Web. Dacă nu, continuați să citiți.

Metoda 2 - Pornim IE fără Suplimente

Există momente când un anumit add-on provoacă problema și împiedică IE să salveze parole. Puteți verifica rapid acest lucru accesând Start, Toate programele, Accesorii, Instrumente de sistem și apoi făcând clic pe Internet Explorer (fără suplimente).

Dacă executați Windows 10, trebuie să faceți clic pe start, tip Alerga și apăsați introduce și apoi introduceți următoarea comandă în caseta de dialog Run:

iexplore.exe -extoff

Dacă începeți să obțineți opțiunea de salvare a parolei, atunci știți că este unul dintre programele de completare. Puteți să mergeți mai departe și să le dezactivați pe toate și apoi să le activați unul câte unul până când vă dați seama care provoacă problema. Dacă nu este un add-on, continuați să citiți.

Metoda 3 - Resetare IE

Cel mai ușor de făcut în acest moment este resetarea IE. Puteți face acest lucru mergând la Avansat în Opțiuni Internet și făcând clic pe restabili buton.

Veți primi un dialog care vă solicită să confirmați și vă întreb dacă doriți să ștergeți și setările personale. Vă sugerăm să ștergeți setările personale, de asemenea, dacă nu aveți nevoie să le salvați. Este mai bine să resetați totul în acest moment.

Rețineți că există momente când IE 11 vă va cere să salvați o parolă și momente când aceasta nu se va întâmpla. Aceasta nu este o problemă cu IE 11, ci un neajuns. Există câteva motive pentru care puteți avea un anumit site unde nu vă va cere să vă amintiți parola:

1. Pagina a dezactivat Autocompletarea utilizând un atribut special

2. Pagina utilizează Javascript pentru a trimite informațiile de conectare

3. Formularul de autentificare este creat în Javascript

4. IE 11 nu recunoaște că există un formular de autentificare pe pagina web

5. Dacă ați ales vreodată Nu când vi sa solicitat să salvați parola anterior

Pentru numărul # 1 până la # 3, nu puteți face multe despre acest lucru. Este exact cum funcționează IE 11 dacă acesta este tipul de pagină pe care îl vede. Pentru # 4, acest lucru se datorează faptului că forma a fost scrisă în Flash, Silverlight, Java etc. și IE 11 nu va putea detecta formularul de autentificare.

Pentru # 5, dacă ați ales vreodată Nu, nu există nici o cale în IE să anulați asta. Din fericire, cineva de la Microsoft a scris un mic instrument care vă va permite să vedeți toate site-urile pe care le-ați ales "Do not Remember" și să anulați această acțiune. Puteți consulta următorul post aici:

http://blogs.msdn.com/b/ieinternals/archive/2010/04/09/restoring-the-internet-explorer-password-autocomplete-prompt.aspx

După cum am menționat mai devreme, extensiile ca LastPass sunt mult mai bune deoarece pot recunoaște formularele de conectare pentru mai multe site-uri web, deci nu aveți acele probleme care nu funcționează uneori. De asemenea, este mult mai sigur și mai ușor de utilizat. Bucurați-vă!