If-Koubou

Microsoft Desktop Player este un instrument valoros pentru IT Pro

Microsoft Desktop Player este un instrument valoros pentru IT Pro (Cum să)

Dacă sunteți un profesionist IT, un nou instrument de educație introdus de Microsoft este MS Desktop Player. Astăzi, ne uităm la ceea ce are de oferit, de la Webcasts, White Papers, Video Training și multe altele.

Microsoft Desktop Player

Puteți rula playerul de pe site (prezentat aici) sau descărcați aplicația pentru utilizare pe mașina dvs. locală (link dedesupt). Acesta vă permite să accesați cu ușurință instruirea MS și informațiile într-o interfață centrală.

Pentru a obține versiunea Desktop, descărcați fișierul .msi de pe site ...

Și treceți prin programul de instalare ...

Când începeți prima dată, intrați dacă sunteți un IT Pro, un dezvoltator și rolul dvs.

Apoi puteți decide resursele pe care le căutați, cum ar fi Exchange Server, SharePoint, Windows 7, Security ... etc.

Iată un exemplu de verificare a unui set de podcast pentru configurarea și configurarea Office 2007 de la radioul TechNet.

În Setări, puteți personaliza rezultatele căutării și resursele locale. Acest lucru vă ajută să restrângeți informațiile pertinente pentru nevoile dvs.

Dacă găsiți ceva care vă place foarte mult, plasați indicatorul peste ecran și îl puteți adăuga în bibliotecă, puteți să-l distribuiți, să trimiteți feedback și să verificați resurse suplimentare.

Dacă nu aveți nevoie de elemente din biblioteca dvs., ele pot fi șterse cu ușurință.

Sub fila Știri primiți previzualizări ale articolelor de știri Microsoft, făcând clic pe acesta se va deschide întregul articol într-un browser separat.

În timp ce urmăriți o prezentare, puteți afișa sau ascunde detaliile legate de aceasta.

Concluzie

Microsoft Desktop Player este în prezent în Beta, dar are multe funcții interesante pentru a vă oferi nevoile de învățare. Puteți găsi cu ușurință Podcast-uri, transmisiuni web și multe altele fără a fi nevoie să navigați peste tot. În experiența noastră nu am observat niciun bug și ceea ce oferă până acum funcționează bine. Dacă sunteți un geek care navighează în mod constant TechNet și alte site-uri de învățare Microsoft, acest lucru vă ajută să păstrați totul consolidat într-o singură aplicație.

Descărcați Microsoft Desktop Player