If-Koubou

Microsoft Excel: Formule și funcții

Microsoft Excel: Formule și funcții (Cum să)

Această clasă How-To Geek School este destinată persoanelor care utilizează Excel sau încearcă să utilizeze Excel, dar sunt intimidate de conceptul de formule și funcții. Obiectivul său este de a vă face un excelent pro, sau cel puțin un amator competent, în doar câteva lecții.

Lecția 1: De ce aveți nevoie de formule și funcții?

Această clasă de tip "Cum-Pentru a Geek School" este destinată persoanelor care utilizează Excel sau încearcă să utilizeze Excel, dar sunt intimidate de conceptul de formule și funcții. Obiectivul său este de a vă face un profesionist Excel sau cel puțin un amator competent în doar câteva lecții.

Lecția 2: Definirea și crearea unei formule

În această lecție, vă prezentăm regulile de bază pentru crearea formulelor și utilizarea funcțiilor. Ne simțim una dintre cele mai bune căi de a învăța prin practică, oferim câteva exemple și le explicăm în detaliu. Temele pe care le vom include includ:

Lecția 3: Referință celulară relativă și absolută și formatare

În această lecție discutăm referințele de celule, cum să copiem sau să mutați o formulă și să formați celule. Pentru a începe, să clarificăm ceea ce înțelegem prin referințe de celule, care stau la baza unei puteri și a unei versatilități a formulelor și a funcțiilor. O înțelegere concretă a modului în care funcționează referințele de celule vă va permite să obțineți maximum de foi de calcul Excel!

Lecția 4: Funcții utile pe care ar trebui să le cunoașteți

În această lecție vom discuta categorii de funcții - ce fac și exemple diferite - și pentru a ilustra modul în care funcționează, vă vom arăta câteva foi de calcul de exemplu. Vă încurajăm să vă urmați, creând propriile foi de calcul.

Lecția 5: Căutări, diagrame, statistici și tabele pivot

După examinarea funcțiilor de bază, a referințelor de celule și a funcțiilor de dată și oră, acum se aruncă cu capul în unele dintre cele mai avansate caracteristici ale programului Microsoft Excel. Prezentăm metode pentru a rezolva problemele clasice în domeniul finanțelor, rapoartelor de vânzări, costurilor de expediere și statisticilor.