If-Koubou

Mâinile noastre se uită la Mozilla Thunderbird 3.0

Mâinile noastre se uită la Mozilla Thunderbird 3.0 (Cum să)

În timp ce Outlook poate rula lumea afacerilor, acasă puteți utiliza orice client de e-mail pe care îl doriți și Thunderbird este o alegere minunată. Acesta a fost un timp de la lansarea unei noi versiuni Thunderbird, iar astăzi ne uităm la caracteristicile versiunii 3.0 și la ceea ce vă puteți aștepta.

Instalare și configurare

Când începeți instalarea, puteți alege Standard sau personalizat. Singurele lucruri suplimentare pe care le puteți schimba cu o instalare personalizată sunt directorul de instalare, Comenzi rapide și meniul Start. Majoritatea utilizatorilor ar trebui să fie bine cu instalarea standard.

După instalare, Thunderbird pornește și puteți selecta ce doriți să îl utilizați ca client implicit pentru. Dacă nu doriți să vedeți acest mesaj de fiecare dată când îl lansați, debifați caseta Faceți întotdeauna această verificare la pornirea Thunderbird.

Asistentul de migrare va porni dacă aveți o versiune mai veche de Thunderbird în sistemul dvs. și migrați mesajele și folderele la noua versiune.

În timp ce Asistentul de migrare completează, aveți opțiunea de a utiliza bara de instrumente nouă sau originală și modul Smart folders. Dacă nu doriți să alegeți imediat ... nu vă faceți griji, aveți acces la ea oricând mai târziu.

Adăugarea contului dvs. Hotmail sau Gmail este ușor. Nu este atât de complicat ca și ceilalți clienți ... introduceți doar contul și parola. Nu este nevoie să cunoașteți setările IMAP, SMTP, TLS, expertul va verifica o bază de date și va găsi setările potrivite pentru contul dvs.

Thunderbird 3.0 Caracteristici

Thunderbird are acum o interfață cu tab-uri ca majoritatea browserelor web, astfel încât să puteți comuta cu ușurință între diferite mesaje și căutări.

Vorbind despre căutări, a fost mult îmbunătățită și este rapidă. De asemenea, oferă opțiuni de căutare diferite, ușor de schimbat din caseta de căutare.

Acesta oferă o modalitate ușoară de a filtra prin mesajele pe care le căutați folosind diferite criterii.

Rezultatele căutării oferă o cronologie în plus față de rezultate. Puteți să faceți clic pe linia de timp pentru a restrânge o căutare în diferite intervale de date.

Puteți, de asemenea, să mergeți într-un mod mai avansat și să găsiți informațiile specifice pe care le căutați în subiect, corp, domeniu CC, Prioritate, Stare și multe altele.

O ușoară accesare a agendei de adrese cu un singur clic. Doar faceți clic dreapta pe o adresă și adăugați-o la persoanele dvs. de contact.

Opțiunea Smart Folders este activată în mod implicit și îmbină mai multe intrări de cont împreună. Acest lucru permite gestionarea mai ușoară a mesajelor prin combinarea unor dosare precum Inbox, trimis sau arhive. Faceți clic pe Vizualizare din bara de instrumente, mergeți la Dosare și acolo puteți schimba aranjamentul dosarului.

De asemenea, are acum un Manager de Suplimente ca în Firefox. Nu va trebui să vizitați site-ul pentru a le căuta, ci doar să utilizați managerul pentru a căuta și a instala cele dorite.

Managerul de activități este un loc unic care înregistrează diferitele acțiuni pe care le-ați luat cu e-mailul. Este nevoie de lucruri de ghicire din imaginind ce sa întâmplat cu un mesaj. Este bine atunci când aveți un "ce naiba am făcut cu acel e-mail" moment.

Atasamentul Memento este, de asemenea, o caracteristică elegantă. Au fost vremuri în timpul unei zile aglomerate în care vorbești despre un document sau un fișier atașat la e-mailul tău și apoi ai uitat să îl atașezi? Atenția atașamentului caută cuvinte cheie legate de atașamente din corpul mesajului și afișează un memento și vă permite să faceți clic pentru al adăuga.

Există caracteristici de securitate mai bune, cum ar fi permiterea aplicației dvs. Antivirus să analizeze și chiar să pună în carantină un virus suspectat într-un atașament. De asemenea, are o capabilitate interesantă de anti-phishing care va analiza un mesaj pentru tehnicile de phishing folosite frecvent. De asemenea, vă va avertiza când faceți clic pe un link dintr-un e-mail care vă duce într-un alt site decât cel afișat în adresa URL.

Concluzie

În general, ar trebui să spun că a meritat așteptarea, iar Thunderbird 3.0 este o mare îmbunătățire față de versiunile anterioare. Este rapid, are o interfață de utilizator mai curată și este mai ușor să căutați și să gestionați e-mailurile. Noile caracteristici, cum ar fi interfața cu tab-uri și Managerul de Suplimente, fac ca acesta să fie intuitiv pentru a fi folosit de fanii Firefox. Acestea au îmbunătățit filtrarea SPAM și atunci când marcați un element ca SPAM, Thunderbird învață să filtreze aceste mesaje afară. Acesta va funcționa cu Windows 2000 sau de mai sus, cu Mac OSX 10.4 sau versiuni ulterioare și majoritatea versiunilor de Linux. Dacă sunteți în căutarea unui nou client de e-mail pentru desktop sau sunteți deja un fan al Thunderbird, obținerea versiunii 3.0 este cu siguranță o idee grozavă.

Descarcă Mozilla Thunderbird 3.0