If-Koubou

Uita-te la Microsoft Office 2010 Beta

Uita-te la Microsoft Office 2010 Beta (Cum să)

Chiar când vă obișnuiați să utilizați noua caracteristică Ribbon în Office 2007, acum este momentul să aruncați o privire la Office 2010. Chiar acum este în etapa Beta și vă vom arăta cum arată și ce vă puteți aștepta.

Microsoft Office 2010

Ultima ofertă de la Microsoft Office are mai multe caracteristici și îmbunătățiri față de predecesorul său, iar versiunea beta este disponibilă pentru testare acum. Acesta este conceput pentru a oferi un acces unificat pe computer, telefon și oriunde aveți acces la web. Celălalt lucru interesant este că vine în versiunea de 32 și 64 de biți. Aici vom examina în detaliu ce vor arăta noile aplicații și unele dintre noile funcții pe care le puteți aștepta. Pentru aceasta, afișăm versiunea pe 64 de biți.

Instalare

Dacă sunteți familiarizați cu Office 2007, experiența de instalare este practic identică, unde puteți alege instalarea completă sau personalizată.

Ca sfat util ... dacă alegeți instalarea personalizată cu orice versiune MS Office, puteți controla o mulțime de ceea ce nu doriți să fie inclus. Ca și în acest exemplu, în cazul în care nu instalez anumite caracteristici de limbă străină.

După ce ați terminat instalarea, puteți merge online pentru câteva sfaturi sau doar pentru a vă scufunda direct.

Word 2010

Word oferă o mulțime de îmbunătățiri noi cu noi instrumente și caracteristici de creare a documentelor. Unele dintre lucrurile noi pe care le puteți face este să colaborați simultan cu documentele, să capturați și să inserați capturi de ecran direct din Word, să recuperați schițe ale documentelor editate recent, astfel încât munca să nu se piardă și multe altele.

Excel 2010

Noile îmbunătățiri din Excel includ abilitatea de a crea mini grafice într-o singură celulă, îmbunătățirea tabelului pivot și, ca și în cazul tuturor aplicațiilor, accesul la datele dvs. de oriunde.

PowerPoint 2010

Noua versiune PowerPoint oferă efecte fotografice îmbunătățite și editare, caracteristici îmbunătățite de editare video și acces la proiecte de oriunde există o conexiune web.

Acces 2010

Pentru cei care sunt baze de date geeks, Access 2010 are și câteva îmbunătățiri. Acesta vă permite să construiți șabloane de baze de date, să le împărtășiți și să construiți modelele reciproce.

Outlook 2010

Au adăugat mai multe funcții noi în Outlook, cum ar fi posibilitatea de a crea și de a salva comenzi personalizate, de a adăuga grafică dinamică mesajelor cu instrumente care sunt incluse în Word și PowerPoint și noua facilitate Quick Steps.

Publisher 2010

Dacă sunteți utilizator al unui editor, vă va plăcea biblioteca extinsă de noi șabloane și instrumente de editare a fotografiilor.

De asemenea…

Multe aplicații au o filă Fișier care se numește Vizualizare în Backstage. Acesta înlocuiește butonul Office și ar trebui să permită o gestionare mai ușoară.

În această versiune beta, Microsoft dorește feedback-ul tău și plasează icoane pe bara de activități pentru pozitive și negative.

Când trimiteți un comentariu, se face o captură de ecran a ceea ce credeți că este rece sau nu este interesant în legătură cu o funcție Office 2010.

Concluzie

Aceasta este doar o prezentare generală a ceea ce vă puteți aștepta și cantitatea de noi caracteristici este puțin copleșitoare. Panglica a fost reproiectată cu un aspect nou, așa că găsirea a ceea ce aveți nevoie este un pic de curbă de învățare din nou. Sunt în prezent neutru pe noua filă Backstage View, deoarece este nevoie să vă obișnuiți. Dacă sunteți un adopter devreme și doriți să obțineți o pornire rapidă pe noua versiune Office Suite de la Microsoft, puteți încerca beta-ul acum. Suntem interesați să auzim ce gânduri aveți, deci dacă o utilizați în prezent sau veți fi în curând, lăsați-ne un comentariu și spuneți-ne ce credeți.

Microsoft Office 2010 Beta