If-Koubou

Redați jocul Microsoft "Sunteți certificat?"

Redați jocul Microsoft "Sunteți certificat?" (Cum să)

Doriți să aflați dacă aveți ceea ce este necesar pentru a fi certificat de Microsoft? Astăzi, verificăm o modalitate plăcută de a vă exersa și testa cunoștințele IT despre produsele Microsoft.

Există două moduri, unul în care vă conectați cu contul dvs. Live, pentru a vă putea salva progresul și pentru a reda niveluri suplimentare.

Dacă vă conectați cu contul dvs. Live, este evident că Microsoft dorește să vă vândă câteva cursuri de certificare, deci trebuie doar să fiți conștienți de acest lucru.

Sau "Jucator", unde puteți juca doar un singur episod, iar scorurile nu sunt salvate.

Jucand jocul

Vom arunca o privire la Guest Play doar pentru a vă da seama despre ce este vorba jocul. Introduceți un nume de utilizator și alegeți un avatar ...

Apoi citiți instrucțiunile ... nu le vom trece peste ele, există o mulțime de opțiuni și punctele sunt punctate prin răspunsuri corecte, cantitatea de timp necesară pentru a le răspunde, primiți vouchere pentru a juca o întrebare înainte ca răspunsurile să fie afișate ... etc.

După ce începeți să jucați, primiți întrebări de certificare, puteți lua cât mai mult timp pentru a citi întrebarea după cum doriți, apoi apăsați pe butonul Răspunde când sunteți gata.

Acum aveți la dispoziție patru răspunsuri pentru a alege de la ... observați timpul în care faceți clic în jos, deci doriți să încercați să răspundeți cât mai repede posibil.

După selectarea răspunsului, vi se va spune dacă este corect sau nu, apoi vi se va da o explicație explicativă, împreună cu scorul dvs. Puteți să semnalizați subiectul astfel încât acesta să vină din nou, ceea ce reprezintă o modalitate bună de a repeta diverse subiecte, ceea ce vă ajută cu adevărat la efectuarea testelor cert.

Dacă primiți un răspuns greșit, totuși primiți o explicație de răspuns care este minunat, astfel încât să puteți învăța și să înțelegeți mai bine subiectul.

Concluzie

Acest joc nu este cu siguranta pentru toti, doar cei care sunt curiosi sau doresc un mod distractiv de a practica certificarile Microsoft. Dacă sunteți interesat de un cert de la Microsoft, este o modalitate amuzantă de a vă exersa.

Joacă Ești certificabilă?