If-Koubou

Controlul de la distanță a Cetățenilor pe Calea Simplă

Controlul de la distanță a Cetățenilor pe Calea Simplă (Cum să)

Am primit apelul de la un membru al familiei întrebând de ce computerul nu funcționează corect. După o oră de depanare a telefonului cu ei sau încercarea de a obține asistență de la distanță pentru a lucra, am decis că sărim peste următoarea reuniune de familie pentru a evita să vi se ceară să vă ajute ... trebuie să existe o cale mai bună ...

Există, și se numește Crossloop - un software complet gratuit de partajare a ecranului, care este foarte simplu de utilizat și foarte sigur ... deoarece nu este activat tot timpul. Aș sfătui să instalați acest lucru pe computerul lor chiar înainte de a avea probleme, astfel încât să fiți pregătiți.

Da, este foarte simplu

Spuneți persoanei că încercați să vă ajutați să deschideți aplicația și selectați fila Gazdă. Vor trebui să vă dea codul de acces și apoi să faceți clic pe butonul Conectare.

Introduceți codul de acces în fila Alăturare a copiei, apoi faceți clic pe Conectare. Rețineți că spațiile sunt doar pentru citire și nu sunt necesare.

Ei vor primi un dialog spunându-le că vrei să-i controlezi computerul, să-i spui să lovească Da.

Prima dată când rulează aplicația, va trebui să facă clic pe butonul Deblocare (dacă nu l-ați instalat și nu l-ați configurat)

Acum vă controlați desktopul și le puteți spune să se piardă în timp ce ștergeți cele 389 de bare de instrumente de căutare pe care le-au instalat.

Această aplicație va funcționa chiar dacă aveți un firewall și utilizează o conexiune criptată. Puteți citi mai multe informații despre cum funcționează.

De asemenea, bine de știut

Puteți să faceți clic pe pictograma folderului mic din fereastra CrossLoop pentru a trimite fișiere de la un computer la altul.

Dacă aveți probleme rapide, puteți atenua cantitatea de culori afișate, ceea ce ar trebui să accelereze drastic conexiunea. Faceți clic dreapta pe bara de titlu a ferestrei CrossLoop și apoi alegeți Opțiuni conexiune:

Puteți selecta caseta de selectare "Restricționați pixeli la 8 biți (pentru rețelele lente)", ceea ce va face imaginea foarte urâtă, dar puteți să vă brizați și să faceți lucrurile. Aș folosi doar acest lucru dacă aveți probleme, dar este bine să știți că este acolo.

După ce terminați prima sesiune, veți primi un dialog prin care vă cereți să evaluați sesiunea și să oferiți feedback. Dacă o terminați, atunci ea va dispărea.

În general, aceasta este o aplicație excelentă pentru a vă ajuta la distanță, mult mai ușor decât să conduceți în casa membrului familiei dvs. și să ascultați poveștile lor despre cosirea gazonului în zăpadă în timp ce mergeți la 20 de mile până la școală ...

Mulțumită moderatorului forumului nostru Scott pentru a-mi arăta această aplicație.

Descărcați CrossLoop de la crossloop.com

Notă: Dacă aveți probleme cu Windows Vista ca gazdă, o soluție este de a dezactiva promptul UAC în timp ce încă părăsiți UAC activat.