If-Koubou

Accesați de la distanță un PC sau un Mac de pe un smartphone sau tabletă

Accesați de la distanță un PC sau un Mac de pe un smartphone sau tabletă (Smartphone-uri)

Fiind capabil să accesați fișierele de pe PC sau Mac de pe telefonul smartphone este foarte convenabil, deoarece este posibil să stocați în mod semnificativ mai multe fișiere și date pe computer decât telefonul. Computerul dvs. este probabil cel mai important hub pentru fotografiile, videoclipurile, mediile, datele de afaceri și multe altele.

Una dintre cele mai populare moduri de accesare a fișierelor de pe un computer, de pe un smartphone sau tabletă, este pur și simplu să folosești serviciile cloud. Dacă sunteți în căutarea unui serviciu cloud, mergeți la articolul nostru despre cele mai bune servicii de cloud.

Cu toate acestea, dacă sunteți în mișcare și aveți nevoie să accesați un fișier important de pe computerul dvs., serviciile cloud necesită ca fișierul respectiv să fie stocat într-un anumit dosar de backup nor. De exemplu, cu Dropbox, acesta ar fi dosarul Dropbox. Dacă ați uitat să copiați fișierul în folderul nor, acesta nu va fi accesibil de pe smartphone sau de pe tabletă.

În postarea de astăzi vom examina modul în care puteți obține de fapt acces complet la PC sau Mac, inclusiv accesul la fișiere, rularea aplicațiilor și multe altele, direct de pe un smartphone sau tabletă.

Android Smartphones și Tablets

Desktop la distanță de Kolakowski Damian (gratuit)

Această aplicație gratuită pentru telecomenzi funcționează prin împerecherea telefonului smartphone cu computerul prin intermediul browserului web (Chrome sau Firefox). Interfața sa unică permite, de asemenea, o navigare mai ușoară și mai receptivă de la un smartphone sau tabletă.

Pocket Cloud Remote Desktop Pro ($ 14.99)

Pocket Cloud Remote Desktop Pro este un client de la distanță pentru desktop-ul de la distanță, care se bucură de evaluări aproape perfecte de la Google Play de la utilizatori. În afară de accesul de bază pentru desktop, aplicația este de asemenea bine reglată pentru navigarea cu ecran tactil. Funcții unice precum rotița de navigare vă permit să navigați mai eficient pe desktop de pe dispozitivele cu ecran tactil.

Team Viewer Free Edition (gratuit)

Team Viewer Free Edition este una dintre cele mai populare aplicații desktop la distanță de pe Google Play. Utilizând interfața exclusivă a clientului Team Viewer, descărcați pur și simplu aplicația pe dispozitiv, descărcați aplicația pe computer și sunteți pregătit să mergeți.

Splashtop Desktop la distanță ($ 4.99)

Splashtop a fost una dintre primele companii care furnizează aplicații desktop pentru telefoane inteligente și tablete. Software-ul Splashtop Remote Desktop pentru Android oferă o mulțime de caracteristici și controale exclusive de navigație pentru a ușura navigarea pe desktop, de la o interfață touchscreen a unui smartphone sau a unei tablete.

2x Client RDP / Desktop la distanță (gratuit)

Cu o mulțime de caracteristici disponibile într-o aplicație gratuită, 2x RDP client ar putea fi o alegere excelentă la distanță de desktop. Optimizatorii și comenzile unice încorporate fac ca conexiunea desktop la distanță să optimizeze automat vederea pentru smartphone-uri și tablete. Trebuie să editați documente Word în mișcare, dar ați uitat să le adăugați în Dropbox? Aplicațiile de vizualizare a aplicațiilor pentru această aplicație simplifică editarea fișierelor.

Apple iPhone, iPod și iPad

iTeleport (24.99 RON)

Eticheta de preț de 24,99 USD pare puțin ridicată, dar dacă doriți una dintre cele mai bune aplicații desktop la distanță pentru iDevice, vă recomandăm să luați în considerare iTeleport, o aplicație recomandată în mod solid de mulți utilizatori Mac și Apple.

LogMeIn (gratuit)

Cu un cont LogMeIn, aplicația gratuită și aplicația pentru desktop, puteți controla perfect Macul sau PC-ul dvs. de pe iPhone, iPod sau iPad. Cu acces complet la computer și comenzile exclusive ale LogMeIn, puteți edita documente Mac sau Windows pur și simplu, chiar și atunci când sunteți în mișcare de pe un smartphone.

RDM Desktop Lite (gratuit)

Dacă simplitatea este cheia, vă recomandăm să luați în considerare utilizarea aplicației RDM Desktop Lite pentru a accesa calculatorul dvs. Mac sau PC de la un iDevice. Inclusiv doar caracteristici suficiente pentru a face treaba, dar nu prea multe ca aplicația este copleșitoare, RDM Desktop pur și simplu funcționează.

PocketCloud Desktop de la distanță (gratuit)

Am menționat versiunea profesională plătită de Pocket Cloud de mai sus, pentru smartphone-urile Android. Totuși, compania suportă și platforma iPhone / iPad / iPod prin PocketCloud Remote Desktop Free Edition. Disponibil și pe Android, PocketCloud este una dintre cele mai populare aplicații care oferă o mare compatibilitate pentru mai multe platforme.

iSSH (9.99 dolari)

Dacă doriți o aplicație pentru conexiuni desktop la distanță, dar preferați o conexiune directă prin SSH, poate doriți să luați în considerare emulatorul iSSH SSH pentru iPhone, iPod, iPad și Mac. Caracteristicile exclusive includ managerul de desktop și unele controale de interfață unice.

Vă mulțumim pentru oprirea de către site-ul pentru postul de astăzi. Aplicațiile menționate mai sus se numără printre cele mai bune aplicații client pentru telecomenzi desktop pentru Android, iPhone, iPod și iPad Touch, care vă vor oferi acces complet la desktop-ul Mac sau PC în mișcare. Aveți nevoie de mai mult decât acces la un dosar de pe desktop (cloud), poate doriți să luați în considerare una dintre aceste aplicații, care vă permit să editați documente, să vizualizați fișiere și chiar să executați programe.