If-Koubou

Recuperarea fișierelor șterse utilizând Shadow Copy în Server 2003

Recuperarea fișierelor șterse utilizând Shadow Copy în Server 2003 (Cum să)

În IT cu backup-ul bun este extrem de esențial. Cel mai rău coșmar este atunci când un utilizator final șterge rapoartele contabile anuale ale companiei. Dacă afacerea dvs. utilizează serverul 2003, obținerea rapidă a acestor fișiere este extrem de ușoară cu funcția Shadow Copy. Această caracteristică a fost adăugată la Server 2003 doar pentru astfel de instanțe. De fapt, educând utilizatorii finali, ei pot prelua fișierele fără a trebui să implice IT.

Dați-le să navigheze la unitatea de rețea unde sa localizat fișierul și faceți clic dreapta pe orice zonă deschisă din fereastra Explorer și alegeți proprietățile Versiunile anterioare. După cum puteți vedea, va fi afișată mai multe versiuni anterioare ale fișierelor și folderelor de pe acea unitate.

De obicei, am alege cea mai recentă versiune. Rețineți că toate datele nesalvate introduse în fișierele care nu au fost salvate vor trebui reintroduse. Acest lucru funcționează foarte bine fără a fi nevoie să recreați fișierele de pe o bandă sau o unitate de rezervă.