If-Koubou

Opinie - iClever Portable Wireless Bluetooth Speaker 4.0

Opinie - iClever Portable Wireless Bluetooth Speaker 4.0 (Gadgeturi)

Căutați un difuzor Bluetooth de calitate care sună bine, suportă cele mai recente tehnologii și nu este super scump? Ei bine, echipa de la iClever mi-a trimis mai multe gadget-uri pentru a le testa și cel pe care probabil sunt cel mai impresionat este difuzorul wireless Bluetooth.

Trebuie remarcat faptul că am primit o unitate de examinare de către iClever, dar acesta nu este un post sponsorizat și nici nu am fost plătit să îl scriu. Voi scrie lista plusurilor și minusurilor dispozitivului și voi da opinia mea generală pe baza propriei mele utilizări.

Modelul exact pe care îl analizez este difuzorul iClever Bluetooth IC-BTS02. Dacă dețineți unul dintre acestea și aveți ceva de adăugat, nu ezitați să lăsați un comentariu. Acum hai să o revedem!

Dimensiune & Design

Primul lucru care ma lovit de vorbitor a fost dimensiunea. Este un mic difuzor care se potrivește cu ușurință în mâna ta. De asemenea, a fost suficient de mic pentru a se încadra în buzunarul de la jacheta, ceea ce a fost convenabil când am luat-o pentru plimbări în pădure cu copiii mei. Dimensiunea exactă este de 2,75 inci înălțime de 2,5 inci (lungime și lățime).

În scopuri de revizuire, dimensiunea va face foarte ușor să luați cu dvs. oriunde. Celălalt plus este că arată foarte frumos. Totul este negru, cu o bandă albastră prin centru. Părțile au o anumită suprafață lucioasă, ceea ce o face puțin strălucitoare.

Singura problemă cu părțile lucioase este că amprentele dvs. rămân pe unitate și va trebui să le curățați în mod constant dacă aveți mâini grase sau uleioase. Difuzorul se află în partea de sus a unității, astfel încât tot sunetul iese de acolo.

Pe partea frontală a unității se află un buton, care controlează apelurile Bluetooth și telefoanele. Dacă răsturnăm unitatea, veți vedea restul comenzilor. Aveți trei butoane pentru a controla muzica și volumul.

În plus, aveți un comutator On / Off, care vă ajută să economisiți bateria. În ceea ce privește greutatea, unitatea este cu siguranță mai mică de un kilogram. Conform documentației, este aproape de 9 uncii. Singura problemă mică pe care am observat-o în ceea ce privește designul este că partea de jos folosește un material din cauciuc, care colectează mult praf și murdărie. Din fericire, puteți să luați un prosop umed de hârtie și să-l ștergeți pentru ao curăța.

Funcționalitate și ușurință în utilizare

Deci, ce poate face acest mic vorbitor? Ei bine, funcția principală este să vă conectați la orice dispozitiv care acceptă Bluetooth și să acționeze ca un difuzor extern. Când am primit vorbitorul, am vrut să văd dacă aș putea să-l pregătesc fără a fi nevoie să citesc instrucțiunile.

De obicei, acesta este testul meu asupra modului în care o companie își face produsele intuitive. După ce mișc comutatorul pe Activat, m-am gândit că ar trebui să apăs și să țin apăsat butonul din față pentru a intra în modul de asociere. Din fericire, exact așa funcționează. Butonul va începe să clipească și apoi puteți să accesați tableta / smartphone-ul / dispozitivul și să vă conectați la difuzor.

Deasupra, am conectat difuzorul la iPhone 6S Plus prin simpla atingere. Lucrul frumos despre vorbitor este că nu este nevoie să introduceți nicio parolă sau altceva pentru a vă conecta prin Bluetooth. După conectare, sunetul de pe dispozitivul dvs. va veni acum prin difuzor.

În funcție de dispozitivul dvs. și de nivelul suportat de Bluetooth, toate dispozitivele audio pot fi redirecționate prin dispozitiv. De exemplu, când folosesc Nexus 6 și iPhone 6S Plus, fiecare sunet generat de telefon a fost transmis prin difuzor. Acestea includ toate materialele audio din orice aplicație pe care am folosit-o, apeluri telefonice, apeluri FaceTime, muzică etc.

În plus, pentru orice tip de apel, trebuie să vorbiți cu vorbitorul și nu cu telefonul. Difuzorul are un microfon încorporat, iar difuzorul telefonului se dezactivează automat când este conectat la difuzorul Bluetooth. Acest lucru funcționează bine, deoarece puteți asculta și vorbi direct cu vorbitorul, în loc să vorbiți în telefon și să ascultați prin difuzor.

Am reușit să-mi las telefonul pe biroul meu și să merg în jurul casei cu difuzorul în timpul unui apel telefonic. Evident, puteți face asta și cu telefonul dvs., dar acest difuzor este cu siguranță mai tare decât un difuzor de telefon. Singurul dezavantaj aici este că trebuie să păstrați difuzorul la aproximativ 2 picioare de la fața ta, altfel nimeni nu te poate auzi clar.

În ceea ce privește specificațiile, difuzorul acceptă versiunea Bluetooth 4.0, A2Dp, AVRCP, HFE și HFP. De asemenea, merită remarcat faptul că puteți conecta simultan un singur dispozitiv la difuzor la un moment dat. După conectarea la un dispozitiv, acesta se va reconecta automat la dispozitivul respectiv când reporniți difuzorul.

Dacă nu utilizați difuzorul pentru o anumită perioadă de timp (15 minute), acesta se va opri automat, ceea ce este cu siguranță o caracteristică necesară pentru un dispozitiv de acest tip. Totuși, acest lucru apare numai atunci când dispozitivul este pornit, dar nu este asociat cu alt dispozitiv. Dacă lăsați-o pe ea și rămâne asociată cu telefonul etc., atunci se pare că rămâne și bateria se va epuiza mult mai repede.

Din fericire, butoanele de pe partea de jos sunt, de asemenea, proiectate intuitiv. De exemplu, dacă ascultați muzică și apăsați butonul următor, veți încărca următoarea melodie. Cu toate acestea, butonul respectiv este și butonul de creștere a volumului. Ei bine, am încercat să țineți apăsat butonul în loc să-l apăs, și destul de sigur, am auzit beep-uri și volumul a devenit mai tare.

În ceea ce privește bateria, care este o baterie de 500mAh litiu-polimer, dispozitivul durează o perioadă surprinzător de lungă. Nu am putut să-l testez de la încărcare completă la mort în timp ce cântau muzică continuu, dar dispozitivul a durat câteva zile într-o singură încărcare, cu câteva ore de utilizare pe zi. Trebuie remarcat faptul că am oprit manual dispozitivul când nu l-am folosit.

În ceea ce privește încărcarea, bateria durează câteva ore până la încărcare, ceea ce este de așteptat. Difuzorul este livrat cu un cablu USB de tip micro-USB, pe care îl puteți conecta la computer pentru încărcare.De asemenea, puteți achiziționa doar un adaptor de alimentare dacă doriți să îl încărcați mai repede de la o priză de perete.

Alte caracteristici utile includ portul Line-in sau AUX din spate. Dacă aveți un player de muzică sau doriți să aveți o conexiune audio de la un dispozitiv care nu acceptă Bluetooth, dar are o mufă audio de 3,5 mm, această caracteristică este foarte utilă.

Calitatea sunetului

În cele din urmă, dar nu trebuie uitat, este calitatea sunetului! Evident, atunci când cheltuiești 25 de dolari pentru ceva, nu te va sufla ca un vorbitor de Bose, dar nu ți-ar costa o avere.

Difuzorul are un driver de 5W, care oferă un sunet destul de decent pentru un astfel de dispozitiv mic. Am fost impresionat de calitatea sunetului. Conform manualului, intervalul de frecvență este de la 90Hz la 18Khz, ceea ce pare a fi exact.

În funcție de tipul de muzică pe care o ascultați, calitatea sunetului va varia. De exemplu, muzica cu o mulțime de maxime sună excelent, dar muzica cu mai multe melodii nu sună la fel de bine. Bassul este bun, dar, evident, cu orice vorbitor de această dimensiune, veți avea parte de un sunet "nebun".

În afara acestei probleme, vorbitorul este foarte tare. Am bătut acest lucru la volum maxim pe difuzor și pe telefonul meu și am trebuit să plec, pentru că mi-a rănit urechile. Sunetul nu a fost la fel de distorsionat, așa cum am crezut că ar fi la un volum atât de mare.

Concluzie

În general, aș da acest difuzor Bluetooth a 9 din 10 atunci când o comparați cu alte difuzoare la prețuri similare. Dimensiunile, calitatea de construcție, calitatea sunetului, designul elegant și caracteristicile îl fac unul dintre cele mai bune difuzoare portabile pentru acest preț.

Am folosit doar difuzorul timp de aproximativ 3 săptămâni, așa că voi actualiza acest post dacă mă întâlnesc cu orice probleme mai târziu. De exemplu, o persoană a scris pe Amazon că bateria a încetat să dețină o taxă după câteva luni. Ar fi putut fi o unitate defectă, pentru că nu am citit alte recenzii similare, dar voi verifica și eu afirmația. Bucurați-vă!