If-Koubou

Rulați o comandă ca administrator din caseta Run în Windows 7, 8 sau 10

Rulați o comandă ca administrator din caseta Run în Windows 7, 8 sau 10 (Cum să)

Caseta Executare este o modalitate convenabilă de a rula programe, de a deschide dosare și de documente și de a emite chiar și câteva comenzi pentru Command Prompt. Puteți chiar să o utilizați pentru a rula programe și comenzi cu privilegii administrative.

Caseta Run a fost în jur de la primele zile ale Windows. A devenit o caracteristică mai puțin folosită, deoarece Windows 7 a îmbunătățit căutarea din meniul Start pentru a se potrivi cel mai mult cu ceea ce puteți face cu caseta Run, dar caseta Run poate fi folositoare. Acesta oferă o modalitate super rapidă de a lansa lucruri când îi cunoașteți numele. Puteți chiar să o utilizați pentru a deschide rapid folderele ascunse ale sistemului cu comanda Shell. Astăzi, însă, vom analiza modul de rulare a unui program sau a unei comenzi ca administrator. Această tehnică este super ușor și funcționează în Windows 10, 8 și 7.

Apăsați Windows + R pentru a deschide caseta Run.

Introduceți numele oricărei comenzi sau program, a unui dosar, a unui document sau a unui site web pe care doriți să îl deschideți. După ce introduceți comanda, apăsați Ctrl + Shift + Enter pentru a rula cu privilegii de administrare. Apăsând Enter rulează comanda ca utilizator normal.

Apropo, dacă favoriți folosirea căutării din meniul Start în caseta Executare, trunchiul Ctrl + Shift + Enter va funcționa și acolo. Doar căutați aplicația sau comanda, evidențiați folosind săgețile de la tastatură și apăsați pe Ctrl + Shift + Enter.