If-Koubou

Safari dezactivează acum redarea automată a videoclipurilor. Iată cum să le permiteți acestora pentru anumite site-uri

Safari dezactivează acum redarea automată a videoclipurilor. Iată cum să le permiteți acestora pentru anumite site-uri (Cum să)

Încercați să faceți o citire când o auziți: un videoclip care se joacă undeva în afara ecranului. Vei blestema sub respirație, derulează în jos pentru a găsi mass-media ofensatoare, apoi încearcă să-ți găsești locul în articol.

Nu trebuie să fie așa, iar Safari 11 - una dintre noile caracteristici din High Sierra, care este disponibilă și pentru utilizatorii Sierra și El Capitan - rezolvă problema. Safari, pe care utilizatorii Mac-ului ar trebui să-l folosească în loc de Chrome oricum, acum blochează aproape toate videoclipurile automate care au sunet în mod implicit. Puteți merge mai departe și blocați toate redarea automată a materialelor pe un anumit domeniu.

Dar dacă de fapt vrei anumite site-uri pentru a juca automat? Ei bine, în mod implicit, YouTube și Facebook se fac automat, deci nu vă faceți griji cu privire la site-urile respective. Dar Vimeo, un alt site video proeminent, nu. Pentru a permite redarea automată pe alte site-uri, trebuie să vă îndreptați către acel site, apoi faceți clic pe Safari> Setări pentru acest site din bara de meniu.

Aceasta va aduce o fereastră care vă permite să comutați preferințele specifice site-ului, inclusiv videoclipurile automate.

Faceți clic pe meniul derulant de lângă "Auto-redare" și veți avea trei opțiuni: permiteți tuturor redărilor automate, opriți mediile cu sunet și nu efectuați niciodată redarea automată.

Selectați opțiunea pe care o doriți pentru acest anumit site și ați terminat. Rețineți că puteți examina toate site-urile dvs. configurate în preferințele Safari, pe care le veți găsi făcând clic pe Safari> Preferințe din bara de meniu. Accesați secțiunea Site-uri web, apoi faceți clic pe Redare automată în bara laterală.

De aici, puteți schimba setările pentru orice site.