If-Koubou

Trimiteți note la contul dvs. de e-mail cu Scribbly

Trimiteți note la contul dvs. de e-mail cu Scribbly (Cum să)

Căutați o aplicație care acceptă note, care poate trimite cu ușurință note în contul dvs. de poștă electronică și nu vă stați în cale? Apoi, alătură-te nouă, când aruncăm o privire la Scribbly.

Noțiuni de bază

În timpul procesului de instalare veți fi întrebat dacă doriți să aveți o comandă rapidă "Desktop Shortcut" și dacă doriți să aveți startul Scribbly imediat după instalare. Observați că "Locația de instalare" indică spre "Fișierele programului", dar arată un dosar pentru aplicația în sine ... deși este alegerea dvs., ar trebui să mergeți mai departe și să desemnați / creați un nou folder pentru Scribbly.

Notă: este necesar Adobe AIR (link-ul furnizat în partea de jos a articolului).

Asa arata Scribbly atunci cand incepe. Este mic, discret și poate rămâne pe lângă alte aplicații.

Bara de instrumente de sus are următoarele comenzi disponibile: "Modificați setările, trimiteți poșta electronică, indicatorul online, închideți (minimalizați)".

Și bara de instrumente de jos are aceste comenzi disponibile: "Inserare timbru de timp, ștergere totală, mutare, buton de donare".

Primul lucru pe care trebuie să-l faceți este să intrați în setări. Există un singur element care să aibă grijă de ... introducerea adresei de e-mail la care doriți să primiți notele dvs. După ce ați introdus adresa dvs. de e-mail, faceți clic pe "Salvați".

Acum puteți începe să adăugați aceste note. Observați că există o "linie de subiect" care vă ajută să vă diferențiați notele unele de celelalte în contul dvs. de poștă electronică. Dacă doriți, puteți adăuga chiar și un "Time Stamp".

Pentru a trimite notele completate în contul dvs. de e-mail pur și simplu faceți clic pe "Letter Letter" și notele dvs. sunt instantaneu pe drum. Veți vedea un mic mesaj de confirmare afișat imediat ce notele dvs. au fost trimise. În acest moment puteți adăuga mai mult conținut la notele curente sau puteți folosi "Clear All Icon" și începeți un set proaspăt.

Cu un filtru simplu, puteți să țineți într-adevăr notele Scribbly organizate în contul dvs. de poștă electronică. Cunoscut cum arata notitele dupa ce a fost trimis? Iată notele din exemplul nostru ... frumos "în cutie / contur", ștampila de timp vizibilă și linia subiectului așa cum am dorit-o.

Dacă trebuie să ieșiți din Scribbly, faceți clic dreapta pe "System Tray Icon" și faceți clic pe "Close".

Concluzie

Dacă ați căutat o modalitate rapidă și simplă de a organiza notele pe care le colectați în timpul zilei, atunci ar trebui să încercați cu adevărat Scribbly. O aplicație mică, discretă și foarte utilă combinată cu un filtru de e-mail poate avea o mare diferență.

Link-uri

Descărcați Scribbly (Pagina de pornire)

Descărcați Adobe AIR