If-Koubou

Trimiteți mesaje text gratuite pe telefoanele mobile de pe PC

Trimiteți mesaje text gratuite pe telefoanele mobile de pe PC (Site-uri răcoritoare)

Ați observat că atunci când încercați să utilizați unele dintre aceste servicii gratuite SMS online, jumătate din timpul în care nu funcționează? Ei bine, cei mai mulți dintre ei nu au lucrat niciodată pentru mine când tot ce am încercat să fac era să trimită un mesaj text de la computerul meu la domiciliu la telefonul mobil Verizon! Nu numai că, dar unii dintre ei încep să spamheze numărul de telefon cu anunțuri de mesaje text.

Deci, în acest articol, voi menționa ultimele site-uri de SMS-uri de text, pe măsură ce ar trebui să le evitați să le folosiți dacă nu aveți altă opțiune. Din fericire, există câteva modalități legitime de a trimite un mesaj text de pe computerul dvs., fără a fi nevoie să utilizați site-uri umbrite care ar putea să vândă datele și să vă spună.

Trimiteți SMS prin intermediul site-urilor de transport

Mulți operatori de telefonie mobilă vă permit să trimiteți mesaje text direct de pe site-urile lor. Cea mai mare atenție la această metodă este că, în mod normal, puteți trimite numai mesaje text prin intermediul site-ului lor către alte persoane care folosesc același transportator. De exemplu, dacă sunteți un client AT & T, veți putea trimite mesaje text altor clienți AT & T prin intermediul site-ului web.

Iată câteva linkuri care vă parcurg prin procesul de trimitere a unui mesaj text pe site-ul operatorului de transport:

https://www.att.com/esupport/article.jsp?sid=57834&cv=820#fbid=90Ch0SHOfqd

http://www.verizonwireless.com/news/article/2013/06/computer-to-phone-text-messaging.html

Dacă nu puteți afla unde să trimiteți un mesaj text pe site-ul dvs. de transport, doar Google trimite SMS prin CARRIERNAME website și veți găsi răspunsul. Dacă trebuie să trimiteți un SMS unui utilizator care nu se află în aceeași rețea, continuați să citiți.

Trimiteți e-mailuri către numere de telefon

O altă caracteristică pe care majoritatea transportatorilor o au o mulțime de oameni care nu știu despre este o adresă de e-mail care este asociat cu numărul dvs. de telefon. Puteți trimite un e-mail la această adresă de e-mail specială și acest număr de telefon va primi un mesaj text.

Formatul este în esență numărul de nouă cifre @ indiferent de domeniul pe care transportatorul la ales. Iată toate cele pe care le-aș putea găsi online:

AT & T - @ txt.att.net (SMS), @ mms.att.net (MMS)

Verizon - @ vtext.com (SMS), @ vzwpix.com (MMS)

T-mobile - @ tmomail.net

Sprint - @ messaging.sprintpcs.com

Alltel: @ message.alltel.com

Boost Mobile - @ myboostmobile.com

Cricket - @ sms.mycricket.com, @ mms.mycricket.com

Metro PCS - @ mymetropcs.com

Nextel: @ messaging.nextel.com

SunCom: @ tms.suncom.com

US Cellular - @ email.uscc.net

VoiceStream: @ voicestream.net

Google Voice prin Google Hangouts

Celălalt serviciu pe care îl folosesc pentru trimiterea de mesaje SMS de pe computerul meu este Google Voice și Google Hangouts. Google Voice vă va permite să trimiteți mesaje text direct de la serviciul Google Voice odată ce vă înscrieți pentru un număr, dar puteți integra și Google Voice în Google Hangouts, astfel încât să puteți trimite mesaje SMS acolo unde utilizați Google Hangouts, adică Gmail, aplicația pentru iPhone , etc.

Pentru a o configura, trebuie mai întâi să vă asigurați că aveți un cont Google Voice. Asigurați-vă că vă înscrieți utilizând aceeași adresă de e-mail pe care o utilizați pentru contul Gmail. După ce îl configurați cu un număr, accesați Gmail și faceți clic pe numele dvs. în fereastra de chat din partea stângă. Dacă ați dezactivat chat-ul, trebuie să mergeți la Setări - conversație și reporniți chatul.

După ce bifați căsuța, toate mesajele dvs. SMS vor trece prin Google Hangouts și nu prin Google Voice. Deoarece Google pare să se mute totul în Hangouts acum, aș sugera să o configurați în acest fel. Acum mergeți mai departe și reporniți Chrome și conectați-vă înapoi la contul Gmail. Căutați un contact făcând clic pe pictograma mică a lămpii de lângă numele dvs. în secțiunea de chat și asigurați-vă că numărul este un număr de telefon din SUA. De acum, puteți trimite numai mesaje SMS către numerele americane.

Veți observa o nouă pictogramă cu literele SMS scrise pe ea în partea de sus atunci când se deschide fereastra de chat. Faceți clic pe acesta și se va deschide un nou ferestră spre stânga și va indica caseta de text Trimiteți un mesaj SMS. Puteți trimite mesaje text pe orice număr de telefon, atâta timp cât este un număr de telefon în SUA sau Canada.

MightyText pentru Android

Dacă aveți un telefon Android, aveți o altă opțiune disponibilă pentru trimiterea de mesaje text de pe computer. Modul în care funcționează este să instalați aplicația MightyText pe telefonul Android, care apoi va conecta numărul dvs. de telefon la contul dvs. Google. Apoi, vă conectați la site-ul web MightyText de pe computer și acesta va sincroniza toate mesajele text de pe telefon.

Când trimiteți un mesaj de pe interfața web, acesta este trimis înapoi în telefon și apoi aplicația va trimite mesajul ca un mesaj text normal. Când primiți un răspuns, aplicația o va trimite la interfața web. Din recenzii, pare să funcționeze foarte bine, deci dacă sunteți utilizator Android, este o opțiune excelentă.

Utilizați un site web SMS

După cum am menționat mai sus, site-urile SMS sunt ultima soluție. Am încercat o grămadă și am încercat să enumăr doar pe cele care au lucrat efectiv pentru mine.

1. txt2day.com - Ușor de utilizat, pur și simplu introduceți numărul dvs. de 10 cifre, e-mail (opțional), furnizorul dvs. și mesajul text. Motivul pentru care acest serviciu este unul dintre preferatele mele este din două motive: în primul rând, dacă trimiteți un mesaj cuiva și nu îi cunoașteți furnizorul de servicii wireless, puteți căuta furnizorul pe baza numărului de telefon și, în al doilea rând, începe să vă spună că utilizați serviciul, puteți avea numărul dvs. blocat, astfel încât să nu primiți mesaje de la acel număr.

3. SMS oriunde (http://smseverywhere.com/) - Acesta este de departe cel mai simplu dintre toate serviciile de trimitere a mesajelor text.Tot ce trebuie să completați este numărul și un mesaj! Lucrul minunat despre acest serviciu, care este un avantaj față de celelalte două, este că nu trebuie să cunoașteți furnizorul deloc, acesta figurează pentru dvs.! Asta e grozav în cartea mea! Pur și simplu puneți numărul, introduceți mesajul dvs. și ați terminat!

4. Text'em (http://www.textem.net/) - Acest serviciu nu are un avantaj clar față de celelalte servicii și necesită, de fapt, mai mulți pași, și anume furnizorul, adresa de e-mail, codul de securitate etc, dar cel puțin funcționează!

Toate aceste servicii sunt numai pentru Statele Unite, ceea ce înseamnă că puteți trimite numai mesaje text către telefoanele mobile din SUA. Desigur, puteți trimite GRATUIT gratuit, persoana care le primește va fi taxată pentru mesajele text primite, în funcție de planul lor.

Deci, dacă sunteți în căutarea pentru o modalitate rapidă și ușoară de a trimite mesaje text SMS gratuit de la PC-ul dvs. la telefoanele mobile, sperăm că acest articol a ajutat. Dacă aveți întrebări, nu ezitați să postați un comentariu. Bucurați-vă!