If-Koubou

Cele mai bune aplicații pentru ceas deșteptător pentru Android

Cele mai bune aplicații pentru ceas deșteptător pentru Android (Cum să)

La un moment dat în timpul zilei (sau chiar în timpul nopții), majoritatea dintre noi au nevoie de o alarmă pentru un motiv sau altul: să se trezească pentru muncă, să plece pentru o întâlnire sau altceva. Oricare ar fi motivul, smartphone-ul a ucis aproape complet piața de alarmă în acest moment - dacă te vei trezi de telefonul tău, atunci ar putea să o faci bine, nu-i așa?

Cel mai bun pentru majoritatea oamenilor: aplicația de alarmă stoc

Probabil că nu este un șoc, dar când vine vorba de cel mai bun ceas cu alarmă, cel care este deja pe telefon este o opțiune destul de solidă pentru majoritatea oamenilor. Destul de mult, fiecare ceas de stocare permite utilizatorilor să stabilească mai multe alarme, astfel încât să puteți avea un timp diferit în fiecare zi dacă doriți - sau chiar mai multe alarme pe zi.

Majoritatea includ, de asemenea, cronometrele și cronometrele, făcându-le, în principiu, magazinul dvs. unic pentru chestiile de timp. De asemenea, merită remarcat faptul că, dacă sunteți obosit de ceasul de stoc, dar doriți ceva simplu, puteți instala, de asemenea, ceasul implicit Google - acest lucru este inclus pe dispozitivele Nexus și Pixel.

Sigur, aceste opțiuni de acțiuni nu au mai multe funcții avansate, dar tocmai de aceea avem alte opțiuni pe această listă!

Cel mai bun pentru caracteristici avansate: în timp util

Dacă ceasul de stoc nu o face pentru dvs. și vă lasă să vă doriți mai mult din experiența dvs. de trezire, există o altă opțiune - cu siguranță mai bună. Introduceți în timp util.

Timely este o aplicație incredibil de atractivă care îmbină o caracteristică unică (și demnă de remarcat): sincronizarea cloud. Practic, se conectează la contul tău Google și îți sincronizează alarmele pe toate dispozitivele - poți să creezi alarme noi pe orice dispozitiv, apoi să le activezi sau să le dezactivezi pe toate dispozitivele tale. Chiar dacă aveți doar două dispozitive Android - un telefon și o tabletă, de exemplu - Timely merită să aibă în jur.

Dar utilitatea lui nu se sfârșește acolo. De fapt, Timely are multe de făcut în ceea ce privește personalizarea - toate sunt simple lucruri, dar cu siguranțe caracteristici care îl fac un ceas deșteptător puternic. De exemplu, puteți seta o "provocare" care trebuie finalizată înainte ca alarma să poată fi oprită. Acest lucru poate fi ceva simplu, cum ar fi tremuratul telefonului sau sarcini mai complexe, cum ar fi rezolvarea unei probleme de matematică, deplasarea unui model specific sau jocul unui joc de potrivire. Cu siguranta o modalitate frumoasa de a-ti face creierul sa se descurce asa incat sa te poti trezi.

De asemenea, puteți configura "Smart Rise", care vă va trezi cu ajutorul teoriei ciclului somnului. Practic, cu 30 de minute înainte de alarma dvs. obișnuită, o "melodie încetinită încet" începe încet să vă trezească. Ideea de aici este să te trezești în mod natural, astfel încât să nu vrei să declanșezi lumea după ce te trezești brusc.

În caz contrar, puteți să vă configurați în timp util așa cum doriți. Puteți schimba lungimea de alarmă a alarmei, durata de amânare a alarmei (și chiar scurtarea duratei de mai multe ori ați amâna!), Utilizați butoanele de volum pentru a amâna dispozitivul sau setați Challenge pentru a fi necesar chiar pentru a amâna telefonul. Este un lucru bun pentru snoozerele cronice (ca mine).

Dacă ar fi trebuit să aleg un lucru enervant despre Timely, este că nu poți folosi un ton "aleator" din listă. Personal, mă obișnuiesc cu același ton în fiecare zi, așa că în cele din urmă nu mă mai trezesc. Am nevoie de o aromă în tonurile mele de alarmă.

Este, de asemenea, de menționat faptul că Google a cumpărat de fapt Bitspin, dezvoltatorii Timely, cu aproape trei ani în urmă. Cei mai mulți oameni au așteptat ca funcția lui Timely să se afișeze în ceasul Google Ceas, dar acest lucru nu sa întâmplat. În timp ce Timely nu a mai văzut o actualizare în ceva timp ca urmare a achiziționării, acesta funcționează perfect și arată bine, făcându-l unul dintre cele mai bune ceasuri deșteptător acolo. Sperăm că într-o zi Google își va coace caracteristicile de sincronizare în cloud în ceasul său.

Acestea nu sunt singurele opțiuni care merită verificate dacă căutați un nou ceas cu alarmă. Gentle Alarm, în timp ce este învechit când vine vorba de design, este plină de caracteristici utile și interesante. Ceasul Rock - alarmarea oficială a lui Dwayne "The Rock" Johnson - este o aplicație alarmantă (dar de fapt unică și minunată) care merită verificată.

Aproape toate aplicațiile menționate aici sunt gratuite, cu excepția Gentle Alarm (care oferă o încercare gratuită). Deci, puteți chiar să le încercați pe toate dacă doriți. Nu ai nimic de pierdut, într-adevăr.