If-Koubou

Cele mai bune 8 noi caracteristici în Android 4.1 Jelly Bean

Cele mai bune 8 noi caracteristici în Android 4.1 Jelly Bean (Cum să)

Android 4.1 Jelly Bean este cea mai slabă, cea mai rapidă și mai receptivă versiune de Android încă. Iată o listă a caracteristicilor minunate pe care trebuie să le aștepți la momentul în care obțineți mâinile pe Android 4.1.

Jelly Bean nu este o revizuire atât de masivă ca Android 4.0 Ice Cream Sandwich, dar este o lansare semnificativă în sine. Untul de proiect a făcut interfața Android să răspundă în mod semnificativ și în mare parte să fie exagerată.

Unt de proiect

Dintre toate noile caracteristici din Android 4.1, aceasta este cea mai mare îmbunătățire. "Project Butter" este numele de cod pentru toate lucrările făcute pentru a face Android mai rapid, mai neted și mai receptiv. Google a declarat un "război la decalaj", și arată. Dacă ați folosit un dispozitiv cu o versiune mai veche de Android, veți ști că uneori a stuttering și, în general, nu a fost la fel de neted ca iOS pe iPhone. Toate acestea s-au schimbat - modificările chiar fac Android mai receptiv la dispozitivele mai noi cu hardware bun, cum ar fi Galaxy Nexus.

Se întâmplă multe în spatele scenei. Conducta grafică este triplă. Toate redarea este coordonată în jurul unei "batai de inimă" de 16 milisecunde VSync, care este sincronizată pentru atingerea evenimentelor. Când atingeți ecranul după ce Android a fost oprit pentru un timp, Android pune instantaneu CPU-ul în modul de înaltă performanță. De asemenea, Android anticipează unde va fi degetul când ecranul se va reîmprospăta.

Google Now

Google Now vă oferă informații fără să vă cereți în mod special. De exemplu, dacă căutați un număr de zbor, în Google Now va apărea un "card" cu acel program de zboruri, iar Google vă va ține actualizat. Dacă călătoriți, Google Now vă va afișa ratele de schimb valutar live. Dacă părăsiți în mod regulat la serviciu la un anumit moment, Google Now va afla despre naveta dvs., va furniza informații despre trafic, va afișa o durată estimată pentru călătoria dvs. și va sugera rute alternative. Dacă vă aflați în apropierea unei opriri de tranzit, Google Now va afișa orarul oricăror buses sau trenuri viitoare.

Pentru a accesa Google Now, atingeți butonul Acasă și glisați în sus. Google Now are o mulțime de potențial și probabil vom vedea că Google se va extinde în viitor.

Căutare vocală

Android include, de asemenea, căutarea vocală. Pur și simplu spuneți "Google" cu voce tare pe ecranul Google Now și întrebați-vă întrebarea sau căutați căutarea. De asemenea, puteți atinge pictograma microfonului din widgetul de căutare Google din ecranul de start sau din browserul Chrome.

Căutarea vocală a Google utilizează graficul de cunoștințe Google pentru a vă oferi răspunsuri la întrebările dvs. Pentru câteva întrebări, cum ar fi "Cine este președintele Statelor Unite?", Google Now va răspunde înapoi la dvs. De asemenea, puteți pune întrebări, cum ar fi "Avem nevoie de o umbrelă astăzi?", După cum puteți și cu Siri de la Apple.

Dacă Google nu poate oferi un răspuns la întrebarea dvs., veți vedea rezultatele căutării Google pentru interogarea dvs. Acest lucru este integrat cu alte servicii Google, astfel încât să puteți solicita "imagini de marmosete" pentru a vedea imagini ale animalului sau pentru a cere un tip de restaurant pentru a vedea restaurante în apropierea dvs.

Extensibile Notificări

Notificările din Android afișează acum mai multe informații. Puteți să le extindeți cu degetele pentru a vedea mai multe informații - de exemplu, puteți vedea o parte dintr-o captură de ecran pe care ați făcut-o sau puteți vedea textul unui e-mail care tocmai a sosit. Puteți efectua acțiuni, cum ar fi partajarea unei imagini sau răspunsul la un e-mail direct din sertarul de notificări.

Tastatură predictivă

În plus față de sugerarea cuvintelor pe măsură ce tastați, tastatura Android încearcă acum să prezică următorul cuvânt pe care îl veți scrie înainte de a-l introduceți chiar. Sugestii apar peste tastatură - atingeți un cuvânt pentru al selecta.

Recunoaștere vocală offline

Funcția de recunoaștere a vorbirii în Android vă permite să introduceți text fără a fi nevoie să îl tastați pe un ecran tactil, dar a funcționat numai cu o conexiune la Internet în versiunile anterioare de Android. În Jelly Bean, puteți utiliza recunoașterea vorbirii chiar dacă sunteți offline - dicționarul offline pentru limba engleză este instalat în mod implicit, dar puteți instala și dicționare pentru alte limbi din setările de tastatură Android.

Recunoașterea vocală offline este puțin mai precisă - recunoașterea vocală on-line vă trimite intrarea de voce către serverele Google pentru comparație cu o bază de date masivă, care oferă o precizie îmbunătățită.

Hărți Google poate fi acum utilizată și offline - aceasta funcționează și în versiunile anterioare de Android cu cele mai recente versiuni ale aplicației Hărți Google. A existat anterior un suport offline, dar a fost slab și nesigur.

Dezactivați verificarea animalelor

Funcția de deblocare a feței în versiunile anterioare de Android ar putea fi înfrântă ținând o fotografie în fața camerei. Pentru a preveni acest lucru, există acum opțiunea "Liveness check" pe care o puteți activa - dacă activați această funcție, va trebui să clipiți în timp ce vă deblocați dispozitivul cu fața.

Caracteristici pentru dezvoltatori

Android 4.1 include, de asemenea, câteva noi caracteristici importante pentru dezvoltatorii de aplicații. Cu "actualizări ale aplicațiilor inteligente", dispozitivele Android pot descărca numai biții dintr-o aplicație care s-au schimbat în loc să reîncarce întreaga aplicație - aceasta va accelera actualizările aplicațiilor și va reduce cantitatea de date care trebuie descărcate.

Aplicațiile plătite vor fi, de asemenea, criptate cu o cheie specifică dispozitivului, înainte de a fi livrate pe un dispozitiv - ceea ce face ca pirateria aplicațiilor să fie mai dificilă.