If-Koubou

Traduceți textul de pe site-ul străin în limba dvs. maternă

Traduceți textul de pe site-ul străin în limba dvs. maternă (Cum să)

Gloria Internetului este abilitatea de a aduna informații din întreaga lume și de a folosi cu adevărat conținutul global, trebuie să putem traduce alte limbi. Astăzi vom examina câteva dintre instrumentele disponibile pentru a traduce textul scris în diferite limbi.

Yahoo Babel Fish

Babel Fish a fost în jur de ceva timp (1994) și pare să facă o treabă decentă de traducere. Puteți copia și trece textul în caseta de pe site sau puteți traduce o pagină întreagă prin introducerea în URL. Apoi selectați ce cale să traduceți informațiile.

Traducerea rezultată una lângă cealaltă folosind Babel Fish.

Yahoo oferă Babel Fish în bara de instrumente și pentru proprietarii de site-uri puteți adăuga cu ușurință acest instrument de traducere pe site-ul dvs.

Tryout Yahoo Babel Fish

Traducerea Google

Desigur, gigantul de internet oferă și un serviciu de traducere cu Google Translate. Acestea oferă traducerea de pe site și nici o traducere de clicuri direct prin Bara de instrumente Google. Există, de asemenea, un obiect gadget simplu pe care îl puteți adăuga la pagina dvs. de Web pentru a permite altora să vă traducă pagina.

Acestea oferă traducerea de pe site și nici o traducere de clicuri direct prin Bara de instrumente Google.

  

Tryout Opțiuni de traducere Google

Firefox Add-ons

Pentru utilizatorii de Firefox există două extensii utile extensiei neoficiale Google Translate Firefox și gTranslate. Ambele extensii funcționează relativ la fel și ambele se bazează pe Google Translate. Doar evidențiați textul și selectați combinația de traducere a limbii. Iată un exemplu de gTranslate de la engleză la arabă.

Dezvoltatorul extensiei neoficiale Google Translate Firefox a realizat un videoclip ușor de urmărit cu privire la modul de utilizare a acestuia.

De asemenea, înrudite:  Traduceți rapid textul într-o altă limbă în Word 2007