If-Koubou

Traduceți Limbi în IE 8 cu Traducător Bing

Traduceți Limbi în IE 8 cu Traducător Bing (Cum să)

Aveți nevoie de translații lingvistice în timp ce răsfoiți? Apoi, alăturați-vă nouă când privim acceleratorul de translație Bing pentru Internet Explorer 8.

Notă: Acest articol este destinat celor care nu au utilizat acest accelerator înainte sau au refuzat să-l "adauge" atunci când au instalat IE 8.

Folosind Traducătorul Bing

Odată ce ați făcut clic pe Adăugați la Internet Explorer și a confirmat instalarea noului dvs. accelerator este gata de utilizare.

Pentru exemplul nostru am ales un articol de știri norvegian.

Faceți clic dreapta în cadrul paginii Web pentru a accesa intrarea din meniul contextual pentru traducere. În funcție de limba inițială, vă recomandăm să mergeți înainte și să o setați manual înainte de a începe traducerea. Traducerea va fi deschisă într-o filă nouă ...

Notă: Aceeași intrare poate fi accesată și prin listarea All Accelerators.

Există patru setări disponibile pentru vizualizarea traducerilor dvs.: partea alăturată, partea superioară / inferioară, versiunea originală cu traducerea hover și traducerea cu hover original.

Mai întâi o privire la vederea laterală. Atunci când se maximizează suprafața ferestrei va fi împărțită la 50/50 și în timp ce plasați mouse-ul sau parcurgeți o parte, aceeași acțiune va apărea simultan în cealaltă parte.

Vederea de sus / de jos. Întrucât acțiunile browserului de mai sus apar simultan în ambele secțiuni.

Originalul cu vizualizarea traducerii hover. Este deosebit de util dacă studiați o limbă nouă și doriți să vă verificați nivelul de înțelegere pentru limba originală.

Traducerea cu vedere originală. Patru opțiuni diferite de vizualizare facilitează găsirea celui care se potrivește cel mai bine nevoilor dvs.

Concluzie

Dacă aveți nevoie de un mod convenabil de a traduce între limbi în Internet Explorer 8, atunci acceleratorul Bing Translator ar putea fi ceea ce ați căutat.

Link-uri

Adăugați acceleratorul de translatare Bing în Internet Explorer 8