If-Koubou

Porniți pagina Filă nouă a Chrome într-o pagină de activități Google

Porniți pagina Filă nouă a Chrome într-o pagină de activități Google (Cum să)

Căutați o modalitate bună de a ține pasul cu lista dvs. de sarcini Google? Acum puteți să vă păstrați lista de sarcini aproape de fiecare dată când deschideți o filă nouă cu extensia Fila nouă la Activități.

Inainte de

Pagina cu fișiere implicite noi în Chrome este utilă, dar ar fi bine să modificați sau să accesați anumite caracteristici diferite din acesta. Poate doriți să accesați rapid "Lista de sarcini Google" în timp ce navigați.

Tabă nouă pentru activități în acțiune

De îndată ce deschideți o filă nouă, "Lista de sarcini Google" este gata de plecare. Dacă întâmplați să aveți una dintre zilele suplimentare ocupate la serviciu, fiecare fila nouă va fi un memento util pentru a vă menține concentrarea și ținta. Și toată lumea poate face cu siguranță cu mai puțin din acea ultima secundă "Oh nu! Am uitat totul! momente de panică.

Notă: dacă nu sunteți deja conectat (ă) la contul dvs. Google în browserul dvs., va trebui să vă conectați.

Observați că aveți mai multe instanțe deschise dacă doriți.

Exemple multiple pot fi utile în special dacă aveți mai multe ferestre deschise în timp ce lucrați.

Concluzie

Dacă aveți tendința să uitați de "Lista sarcinilor Google" în timp ce sunteți ocupat, atunci această extensie va fi cu siguranță utilă pentru a vă menține concentrarea asupra a ceea ce trebuie să faceți. Aceste tab-uri noi vor face memento-uri perfecte pe tot parcursul zilei.

Link-uri

Descărcați extensia Fila nouă în Activități (Google Chrome Extensions)