If-Koubou

Transformați textul Caps Lock înapoi la Normal în MS Word

Transformați textul Caps Lock înapoi la Normal în MS Word (MS Office Sfaturi)

La un moment dat, noi toți am apăsat accidental Majuscule cheie în timp ce tastați. Dacă ați fost multi-tasking în timp ce tastați, este complet posibil ați tastat mai multe propoziții în toate capacele! Sunt atât de bun să scriu acum că nu mă uit chiar la ecran de multe ori când știu exact ce am nevoie să scriu.

În loc să reintroduceți textul cu toate capacele, Word are o opțiune încorporată pentru a remedia problema. Acest lucru este atât de simplu încât vă veți întreba de ce nu ați folosit-o niciodată înainte!

Deci ce faci? Mai întâi, evidențiați textul pe care l-ați introdus în toate capacele.

Acum trebuie doar să apăsațiShift + F3. Serios, asta este! Textul tău se va transforma în magie în litere mici.

Deci, acum că aveți text în litere mici, nu ar fi frumos să schimbați textul minuscule într-un text frumos, de frază? presaSHIFT + F3 a doua oară și propoziția se transformă în magie în cazul frazelor.

Dacă apăsațiSHIFT + F3 pentru a treia oară, textul revine la toate majuscule. Dacă vreodată trebuie să folosiți textul cu majuscule, acest lucru va funcționa la fel. Evidențiați textul, apoi apăsațiSHIFT + F3 până când textul apare cu majuscule.

Iată un sfat adăugat: dacă apăsațiCTRL + SHIFT + K, textul va reveni la capacele mici. Capacele mici sunt minunate pentru titlurile din documente.

Numărul de comenzi rapide încorporate în Word poate fi copleșitor și nimeni nu folosește cu adevărat majoritatea, dar unele sunt foarte utile. Cu siguranță ne pot salva pe toți niște minute pierdute petrecute pentru repetarea documentelor. De asemenea, verificați postarea mea pe cele mai rapide comenzi rapide pe care le puteți utiliza în Windows. Dacă nu sunteți un fan al comenzilor rapide de la tastatură, puteți utiliza bara de panglică pentru a face același lucru.

Evidențiați textul pe care doriți să îl convertiți și apoi faceți clic pe Schimbă cazul pe butonul " Acasă tab.

În plus față de cazul frază, cu majuscule și majuscule, puteți capitaliza fiecare cuvânt sau puteți comuta cazul. Pentru a obține capacele mici, trebuie să parcurgeți câțiva pași. Faceți clic dreapta pe textul selectat și alegeți Font.

Acum puteți verifica Litere mici pentru a obține textul cu capace mici. Ar fi fost mai convenabil dacă tocmai l-au păstrat în Schimbă cazul dar din orice motiv trebuie să deschideți Font dialog.

Deci asta e totul în schimbarea cazului în Word. Dacă aveți întrebări, nu ezitați să comentați. Bucurați-vă!