If-Koubou

Faceți upgrade la ultima versiune Ubuntu a Easy Way

Faceți upgrade la ultima versiune Ubuntu a Easy Way (Cum să)

Sunteți gata să faceți salt la cele mai recente Ubuntu, dar nu doriți să vă stricați actuala instalare Ubuntu? Iată cum puteți trece fără dificultăți la Ubuntu 10.10 sau orice versiune ulterioară normală a Ubuntu, direct de la Managerul de actualizare.

Ubuntu este proiectat pentru a ușura instalarea celor mai recente versiuni ale software-ului dvs. Managerul de actualizare vă va oferi actualizări mici în timp, dar vă va permite să actualizați automat la ultima versiune Ubuntu.

Cu toate acestea, dacă rulați în prezent Ubuntu 10.04, nu veți vedea o opțiune de descărcare automată a Ubuntu 10.10. Acest lucru se datorează faptului că Ubuntu 10.04 a fost cea mai recentă ediție de asistență pe termen lung (LTS) a Ubuntu. Aceasta înseamnă că vor primi actualizări de securitate timp de 3 ani, spre deosebire de versiunile standard care primesc actualizări pentru doar 18 luni. Cu toate acestea, dacă doriți să utilizați întotdeauna cea mai recentă versiune cu cel mai nou aspect și simț, probabil veți fi în regulă trecerea la versiuni standard și actualizarea la cele mai recente versiuni.

Pentru a trece la utilizarea versiunilor cu versiuni normale ale Ubuntu, faceți clic pe Setări în Managerul de actualizare, apoi selectați Declarații normale de la Eliberați upgrade meniul.

Acum verificați din nou actualizările și veți fi anunțat că Ubuntu 10.10 este disponibil pentru upgrade. Apasă pe Modernizare pentru a începe. Rețineți că nu mai trebuie să instalați mai întâi alte actualizări disponibile; Ubuntu va continua și le va instala pentru dvs. împreună cu noua versiune.

Procesul de upgradare Ubuntu

După ce faceți clic pe Modernizare în Update Manger, veți primi notele de lansare pentru cea mai recentă versiune a Ubuntu. Dacă sunteți sigur că doriți să faceți upgrade, faceți clic pe modernizare butonul din partea de jos.

Programul de instalare va verifica dacă pachetele care au nevoie de instalare sunt cele care nu mai sunt suportate și trebuie să fie eliminate și vă va arăta o estimare a duratei instalării. Dacă totul arată bine, faceți clic pe Începeți să faceți upgrade.

Programul de instalare va descărca și instala automat actualizarea completă. Acest lucru poate dura mai multe ore, în funcție de viteza de conectare la internet și de computer.

Dacă ați activat surse terță parte în Ubuntu, acestea pot fi dezactivate în timpul actualizării. Nu uitați să le reactivați după finalizarea upgrade-ului.

După ce totul sa terminat, vi se va cere să reporniți sistemul pentru a finaliza actualizarea. Reportarea după actualizare nu pare să dureze mai mult decât în ​​mod normal, așa că veți reveni repede la Desktop-ul tău Ubuntu.

După ce computerul a fost repornit, veți fi gata să începeți cu cea mai recentă versiune de Ubuntu. Toate fișierele și programele dvs. ar trebui să fie la fel ca înainte, deși fundalul desktopului și alte setări se pot modifica la noile standarde Ubuntu 10.10. În testele noastre, actualizarea a funcționat excelent, iar sistemul nostru a fost la fel de rapid ca niciodată după actualizare. În plus, când următoarea versiune de Ubuntu va apărea anul viitor, veți fi gata să faceți upgrade din nou de când ați făcut această schimbare!

Asigurați-vă că verificați articolele noastre despre Ubuntu 10.10 pentru a vedea ce funcții noi veți obține cu actualizarea:

Ubuntu 10.10 îți îmbunătățește experiența desktop

Ubuntu 10.10 Oferă netbook-urilor un nou aspect inovativ