If-Koubou

Utilizați un Wallpaper de XCCD aleatoriu ca Wallpaper

Utilizați un Wallpaper de XCCD aleatoriu ca Wallpaper (Cum să)

Dacă sunteți un fan al popularului webcomic xkcd, s-ar putea să vă întrebați cum să utilizați comicul ca fundal pentru desktop și astăzi am răspunsul potrivit pentru dvs. sub forma unei aplicații minuscule care vă rotește imaginea de fundal cu ajutorul comenzilor xkcd aleatoare .

Folosind Wallpaper xkcd

Instalarea aplicației este la fel de simplă precum descărcarea, extragerea și lansarea. Butonul Random xkcd vă va seta imaginea de fundal la un comic aleator de fiecare dată când îl apăsați ... mai degrabă distractiv.

În cazul în care imaginea dvs. de fundal se afișează pe toate întinse, ar trebui să faceți clic dreapta pe desktop și să alegeți Personalizare, apoi să treceți la fundalul desktopului.

De acolo veți dori să alegeți opțiunea "Centru" afișată mai jos, pentru a centra fundalul în loc să îl întindeți. De asemenea, puteți schimba culoarea de fundal la altceva cu link-ul albastru foarte evident.

Utilizatorii Windows XP vor găsi aceeași funcție pe fila Desktop în schimb ... alegeți doar Centrul din caseta Position.

Configurați o comandă rapidă pentru a roti silențios

Deoarece probabil că nu veți dori să rotiți manual imaginea de fundal, puteți crea o comandă rapidă pentru fișierul executabil și apoi adăugați următoarele opțiuni la sfârșitul casetei Target:

-arată-silențios

Acest lucru va face ca schimbatorul de tapet să ruleze fără a solicita sau afișa erori, perfect pentru a rula la pornire ...

În acest moment avem o scurtătură pe care o puteți face dublu-clic pentru a alege un wallpaper xkcd aleatoriu.

Dacă doriți ca acest lucru să se execute la pornire, puteți introduce shell: startup în bara de locație a exploratorului și trageți comanda rapidă în:

Și acum veți obține o imagine de fundal aleatoare de fiecare dată când vă conectați. Dacă nu vă place acest lucru, faceți clic din nou pe scurt. Acest comic ma făcut să râd cu voce tare ...

Notă: XKCD este un minunat comic, dar subiectele nu se adresează copiilor. Doar aruncând avertismentul de acolo ...

Descarcă xkcd Wallpaper Randomizer de la apathysketchpad.com

Vizitați webcomicul xkcd