If-Koubou

Vizualizați numele paginii Web și adresa cu fereastra Tab Popup pentru Firefox

Vizualizați numele paginii Web și adresa cu fereastra Tab Popup pentru Firefox (Cum să)

Doriți mai mult decât o previzualizare a imaginilor pentru conținutul filelor atunci când comutați între mai multe file din Firefox? Acum, puteți obține mai mult cu Tab Popup.

Opțiuni

După instalarea opțiunii Tab Popup, ar trebui să examinați rapid opțiunile pentru a decide dimensiunea panoului de previzualizare și cantitatea de întârziere care se potrivește cel mai bine necesităților dvs. Setarea implicită este afișată aici ... Observați că puteți fi la fel de specific pe cât doriți pe dimensiunea pixelilor (foarte frumos!).

Tab-ul Pop-up în acțiune

După cum puteți vedea, Tab Popup oferă o imagine frumoasă a paginilor Web. Acesta oferă, de asemenea, numele paginii web / site-ului web vizionat în partea de sus și adresa din partea de jos. Fundalul de culoare / marginea solidă face ca textul să se distingă bine.

Ce se întâmplă dacă pagina Web / numele și adresa site-ului sunt foarte lungi?

Tab-ul Pop-up poate afișa majoritatea celor două, oferindu-vă o idee foarte bună despre informațiile de care aveți nevoie (teribil!).

Concluzie

Dacă vă place să aveți previzualizări de taburi care sunt mai mult decât imagini, atunci Tab Popup este cu siguranță un add-on recomandat pentru a fi instalat în browserul dvs. Firefox.

Link-uri

Descărcați extensia Pop-up Tab (Mozilla Add-ons)