If-Koubou

Vedeți previziunile meteorologice meteorologice în Google Chrome

Vedeți previziunile meteorologice meteorologice în Google Chrome (Cum să)

Dacă vă place o interfață simplă directă pentru a ține pasul cu previziunile meteorologice, luați-ne alături de noi când examinăm extensia Weather Underground pentru Google Chrome.

Meteo Underground în acțiune

Imediat ce faceți clic pe pictograma "Bara de instrumente", va trebui să introduceți o locație. Rețineți că va trebui să introduceți "orașul și țara" dacă utilizați acea opțiune. Deplasarea cu mai puține informații va produce o "eroare".

Notă: extensia nu a funcționat pentru anumite locații asiatice în timpul testelor noastre.

În onoarea Jocurilor Olimpice am ales Vancouver, Canada. Puteți să treceți cu mouse-ul peste butonul "Bara de instrumente" pentru a vedea condițiile curente sau faceți clic pentru a vedea condițiile zilei curente, previziunea zilei curente și prognoza pentru următoarele trei zile. Este o interfață simplu simplă.

Notă: Nu există opțiuni de îngrijorare.

Dacă faceți clic pe link-ul "Prognoză detaliată" din fereastra derulantă, veți ajunge la pagina de web Meteo Underground pentru locația dvs.

Dacă faceți clic pe link-ul "Weather Underground" în fereastra derulantă, veți ajunge la pagina de pornire a site-ului Weather Underground din S.U.A.

Suplimentar cu metroul pentru distracție

Deoarece ne-am concentrat pe Weather Underground, avem un pic de distracție pentru dvs. Dacă vă place să vedeți o hartă "pe scară largă" a locației dvs., cu condițiile și prognozele actuale combinate, atunci vă recomandăm să aruncați o privire la pagina web "Wxmap" a Weather Underground. Folosind link-ul de mai jos puteți accesa pagina de pornire de bază unde vi se va cere să introduceți locația.

După ce ați introdus informațiile, veți vedea "Terrain View" implicit pentru locația dvs. și "Condiții curente și fereastra de prognoză" din colțul din stânga jos. Puteți modifica modul în care arată harta dvs., alegând din vizualizările "Temperatură, Precipitații, Nori, Satelit, Hibrid și Terrain". Mergând pe ecranul complet în browser-ul dvs., acesta oferă monitorului un aspect minunat și unic, care va avea familia și prietenii să vă întrebe cum ați făcut-o.

Notă: vizualizarea Terrain este afișată aici.

Dacă faceți clic pe "Link-ul de setări" din colțul din stânga sus vă permite să vă optimizați foarte bine vizualizarea hărții.

Concluzie

Dacă vă place să utilizați Weather Underground pentru prognozele meteo, atunci puteți adăuga o "doză dublă" de bunătate la browserul dvs.

Link-uri

Descărcați extensia Weather Underground (Google Chrome Extensions)

Accesați harta și prognoza meteo pe întregul ecran pentru zona dvs.