If-Koubou

Ce Tweaks ar trebui să aplicați la o instalare Windows 7 Stock?

Ce Tweaks ar trebui să aplicați la o instalare Windows 7 Stock? (Cum să)

Înapoi în timpul zilei, a fost comun să se aplice zeci de trucuri la Windows XP pentru a obține lucrurile exact așa cum doriți și pentru a îmbunătăți semnificativ performanța. Există echivalente echivalente pentru încarnările moderne ale Windows?

Sesiunea de întrebări și răspunsuri din ziua de astăzi vine de la amabilitatea SuperUser - o subdiviziune a Stack Exchange, o grupare bazată pe comunitate a site-urilor Q & A.

Intrebarea

Cititorul superutilizatorului Anonymous Coward dorește să optimizeze instalarea Windows 7:

Îmi amintesc că au existat ghiduri pentru Windows XP cu privire la toate serviciile inutile și la lucrurile pe care le-ați putea dezactiva într-o instalare implicită pentru a face sistemul un pic mai "fermecător".

Există un astfel de ghid pentru Windows 7? Sugestii?

Ne amintim foarte bine lista de spalaturi de trucuri necesare pentru a face cu adevărat Windows XP să utilizeze o experiență plăcută și fermecătoare.

Răspunsul

Contribuitorul SuperUser Factor Mystic oferă câteva sfaturi solide (și stricte):

În general, regulile de bază pentru Windows 7 sunt: ​​Nu depăși nimic. Serios. Doar lasati serviciile si nu incercati sa opriti lucrurile despre care nu credeti ca aveti nevoie. Inginerii Microsoft au petrecut mai mult timp gândindu-vă la optimizarea sistemului decât ați avut și cel mai bun lucru pe care îl veți putea face vreodată este să salvați câteva megaocteți de memorie cu prețul greu de diagnosticat cu probleme tehnice pe drum când ați uitat ce ați oprit și de ce.

Sistemul este destul de bun așa cum este; nu mai este 1998.

Cu mâinile în jos, singurele probleme grave pe care le-am avut cu Windows 7 (și Windows 8 descendent) s-au axat pe mucking în jurul cu tweaks și apoi uitând de schimbările pe care le-am făcut (de exemplu, de ce X app nu funcționează așa cum Deci, am dezactivat o aplicație de ajutor acum câteva luni.) Deci, moralitatea acestei povestiri este: Windows este destul de mare chiar din cutie în aceste zile, dar dacă te duci să încurci în jurul dezactivării aplicațiilor , efectuând modificări ale registrului și, în alt mod, personalizând experiența dvs., asigurați-vă că păstrați un jurnal simplu de text, astfel încât să puteți privi înapoi și să vedeți modificările pe care le-ați făcut.

Aveți ceva de adăugat la explicație? Sunați în comentariile. Doriți să citiți mai multe răspunsuri de la alți utilizatori de tehnologie Stack Exchange? Check out discuția completă aici.