If-Koubou

Fixați butonul de spate care nu funcționează în Internet Explorer

Fixați butonul de spate care nu funcționează în Internet Explorer (Sfaturi pentru Internet Explorer)

Recent am intrat într-o problemă foarte ciudată pe una dintre mașinile mele de Windows în care Înapoi butonul din Internet Explorer a încetat să mai funcționeze! M-aș retrage și nu s-ar întâmpla nimic! Acesta a fost cel mai ciudat lucru vreodata si acesta a fost pe o instalare proaspata de Windows 10 cu IE 11. Nu am experimentat niciodata aceasta problema inainte si a trebuit sa ma gandesc putin timp inainte sa-mi dau seama cum sa o rezolv.

În acest articol, voi menționa câteva dintre metodele pe care le-am folosit pentru a încerca să rezolv problema. Ceea ce a lucrat pentru mine poate să nu funcționeze pentru dvs., deci mergeți mai departe și încercați toate diferitele soluții posibile. Dacă tot nu puteți obține butonul din spate care funcționează pe IE, postați un comentariu aici și voi încerca să vă ajut.

Metoda 1 - Dezactivați programele de completare

Primul lucru pe care trebuie să-l încercați este să dezactivați toate add-on-urile și să vedeți dacă rezolvă problema cu butonul de spate. Cea mai ușoară cale de a porni Internet Explorer fără programe de completare este să faceți clic pe Start, Toate programele, Accesorii, Instrumente de sistem și apoi faceți clic pe Internet Explorer (fără suplimente).

Dacă aveți Windows 8 sau Windows 10, puteți porni IE fără suplimente prin deschiderea unei ferestre de comandă și copierea / lipirea următoarelor:

"% ProgramFiles% \ Internet Explorer \ iexplore.exe" -extoff

Dacă problema dispare, știți că una dintre suplimente provoacă problema. Continuați și dezactivați programele de completare o singură dată, până când veți fi vinovați. Dacă nu v-ați rezolvat problema, continuați să citiți celelalte soluții.

Metoda 2 - Resetați Internet Explorer

De asemenea, puteți încerca să resetați Internet Explorer făcând clic pe Unelte și apoi Optiuni de internet.

Acum faceți clic pe Avansat și apoi faceți clic pe restabili buton în partea de jos.

Acum, veți obține un dialog de tip pop-up care trece prin tot ceea ce va face procesul de resetare, cum ar fi dezactivarea barelor de instrumente / suplimentelor, resetarea setărilor de securitate, confidențialitate și navigare. De asemenea, puteți să ștergeți setările personale, cum ar fi pagina de pornire, furnizorii de căutare, acceleratoarele, eliminarea fișierelor Internet temporare, cookie-urile, istoricul de navigare, datele de salvare a formularului, datele de urmărire și parolele.

Vă sugerăm să ștergeți și setările personale, dacă nu aveți nevoie de ele. După ce resetați IE, reporniți computerul și apoi încercați să navigați din nou și utilizând butonul din spate. Sperăm că funcționează acum!

Metoda 3 - Instalați cele mai recente actualizări

Aparent, această problemă a fost în jur de ceva timp, deci mergeți mai departe și instalați cele mai recente actualizări Windows, deoarece ar putea exista o remediere pentru aceasta într-una din actualizările lansate. Dacă computerul este actualizat și aveți în continuare problema cu butonul "Înapoi", continuați să citiți.

Metoda 4 - Butonul Alt cheie & Reîmprospătare

Unii oameni au observat că această problemă cu butonul din spate se întâmplă cu anunțurile Google AdSense sau cu alte tipuri de widget-uri care rulează pe o pagină Web. Când faceți clic înapoi, funcționează, de fapt, dar trece printr-o grămadă de anunțuri în loc de ultima pagină web pe care ați vizitat-o.

Câteva persoane au sugerat apăsarea butonului Alt + butonul înapoi sau apăsarea butonului Actualizare și apoi apăsarea înapoi. Dați-le o încercare și vedeți dacă o soluție funcționează. Evident, nu este o soluție ideală, dar dacă nu aveți problema permanent sau aveți-o numai pe anumite site-uri web, atunci puteți folosi aceste trucuri.

Metoda 5 - Dezinstalați și reinstalați IE

Ultimul lucru pe care îl puteți încerca este să dezinstalați IE complet și apoi să îl reinstalați. Puteți face acest lucru accesând Panoul de control, programele și funcțiile și făcând clic pe Activează sau dezactivează caracteristicile Windows. Mergeți și debifați Internet Explorer 11 apoi reporniți computerul.

Dacă ați rezolvat problema utilizând o metodă diferită care nu este listată aici, postați un comentariu și anunțați-ne. Metoda 2 este ceea ce a lucrat pentru mine. Sperăm că ceva aici vă rezolvă problema. Bucurați-vă!