If-Koubou

Fixați ecranul Negru sau Blank și videoclipurile Flash nu se joacă

Fixați ecranul Negru sau Blank și videoclipurile Flash nu se joacă (Mac OS X)

Obțineți un ecran necompletat sau neagră când încercați să redați videoclipuri YouTube sau conținut flash în Mac OS X? În urma căutării unei soluții online, am dat peste câțiva pași de depanare, însă nicio soluție nu pare să repare erorile goale ale playerului video. Cu toate acestea, după ce am făcut o soluție de depanare suplimentară, am găsit o soluție, care utilizează câțiva pași de depanare de bază.

Problema cu video sau jocuri flash care nu funcționează în browsere precum Safari, Firefox sau Google Chrome în Mac OS X se referă în principal la o combinație de setări și probleme de compatibilitate cu Adobe Flash Player, software-ul care permite redarea acestor videoclipuri pe web. Folosind următorii pași de depanare, ar trebui să puteți obține video și jocuri flash care să funcționeze pe un computer Mac.

Rețineți că YouTube nu mai utilizează flash-ul, deci nimeni nu ar trebui să mai aibă această problemă. Cu toate acestea, există multe alte site-uri care încă se bazează pe bliț, deci pașii de mai jos vă pot ajuta să rezolvați problemele pe aceste site-uri.

1. Dezinstalați și reinstalați Adobe Flash Player (asigurați-vă că instalați cea mai recentă versiune)

Acest lucru poate rezolva problema cu videoclipul flash și este posibil să nu, dar merită o lovitură. Începeți prin a sări la site-ul oficial Adobe și descărcați programul de dezinstalare pentru Player X pentru OS X. Lansați programul de dezinstalare și pur și simplu dezinstalați Flash Player de pe Mac și reporniți computerul.

Odată ce computerul se învârte înapoi și sunteți conectat (ă), continuați cu Adobe.com pentru a descărca cea mai recentă versiune a Flash Player. Reinstalați și verificați dacă videoclipurile YouTube funcționează.

2. Activați Flash în Chrome / Safari

În Chrome, faceți clic pe cele trei puncte din partea dreaptă sus și faceți clic pe Setări. Derulați în jos și faceți clic pe Avansat pentru ao extinde. Sub Confidențialitate și securitate, Click pe Setari de continut.

Derulați în jos până la bliț și apoi comutați comanda astfel încât să spună Adresați-vă mai întâi (recomandat).

Dacă ați instalat deja Flash pentru Safari, dar tot nu funcționează, va trebui să activați mai întâi pluginul. Pentru a face acest lucru, deschideți Safari și apoi faceți clic pe Safari în partea de sus și faceți clic pe Preferințe.

Faceți clic pe Site-uri și ar trebui să existe o secțiune numită Plug-in-uri în partea de jos a panoului din stânga. Asigura-te ca Adobe Flash Player este bifat. Dacă nu este listat acolo, asigurați-vă că accesați site-ul Adobe Flash și descărcați mai întâi cea mai recentă versiune Flash.

În mod prestabilit, va trebui să-l activați pe site după site. Puteți vedea lista de site-uri la care este activată și în partea de jos, puteți alege dacă Flash va fi activat sau dezactivat pentru toate celelalte site-uri Web.

3. Resetați fișierele Safari, Firefox, Chrome și Clear Cache

Dacă programul Flash Player nu funcționează în mod corespunzător, vă recomandăm să încercați să ștergeți memoria cache a browserului dvs., să părăsiți browserul și să reporniți. Unii oameni au raportat că videoclipurile vor funcționa corect după ștergerea memoriei cache.

În Chrome, puteți face clic pe cele trei puncte, apoi faceți clic pe Mai multe unelte și alegeți Sterge istoricul de navigare. Asigurați-vă că ați verificat Imagini și fișiere stocate în cache apoi faceți clic pe Date clare buton.

4. Activați Javascript și Dezactivează blocarea pop-up

O multitudine de conținut Flash necesită Javascript, deci dacă aveți o extensie care blochează executarea Javascript, va trebui să o dezactivați. De asemenea, va trebui să intrați în setările browserului și să vă asigurați că Javascript este activat.

De asemenea, puteți încerca să dezactivați blocarea ferestrelor pop-up pentru site-ul respectiv pe care aveți probleme. Nu este o idee bună să dezactivați complet blocarea pop-up-ului, deoarece vă va face computerul să fie mai puțin sigur.

5. Dezactivați accelerarea hardware Flash.

În timp ce pe ecranul videoclipului YouTube gol, care nu funcționează corect, Click dreapta zona în care ar apărea în mod normal videoclipul pentru a afișa meniul contextual Flash Player. Selectează Setări opțiune din meniu.Deselectează- optiunea Activați accelerarea hardware și faceți clic pe Închide buton.

Dacă nu vedeți meniul de selectare a conținutului, faceți clic pur și simplu pe această pagină de ajutor Adobe și faceți clic dreapta pe sigla Flash. Dacă nu vedeți sigla Flash, înseamnă că Flash nu este instalat corect.

Închideți complet browserul, reporniți și testați din nou conținutul Flash pentru a vedea dacă acesta se redă.

6. Verificați setările HTML 5 YouTube

YouTube suportă acum HTML 5 complet și atâta timp cât executați o versiune destul de recentă a browserului dvs., toate funcțiile ar trebui să fie pe deplin suportate.

Dacă accesați această adresă URL, https://www.youtube.com/html5, ar trebui să vedeți semne de verificare pentru toate funcțiile HTML 5 diferite. Dacă ceva nu este verificat aici, înseamnă că browserul dvs. este foarte vechi și trebuie actualizat.

Sperăm că această postare vă va ajuta să depanați playerele goale și aplicațiile Flash non-working în OS X. Dacă aveți alte recomandări de depanare, nu ezitați să lăsați un comentariu. Bucurați-vă!