If-Koubou

Fixați "Nu se poate instala software-ul pentru imprimantă" pe OS X

Fixați "Nu se poate instala software-ul pentru imprimantă" pe OS X (Mac OS X)

Recent, am conectat o rețea veche HP Officejet Pro 8500 la rețeaua mea și am încercat să adaug imprimanta la Macbook Pro care rulează OS X Mountain Lion. Am reușit să instalez imprimanta bine pe PC-ul meu, dar când am încercat să adaug imprimanta la OS X, am primit următorul mesaj de eroare:

Nu se poate instala software-ul pentru imprimanta HP Officejet Pro 8550 deoarece momentan nu este disponibil pe serverul de actualizare software.

După ce am făcut niște cercetări online, mi sa părut că a trebuit să efectuez o actualizare de software, deoarece driverul pentru imprimanta HP a fost susținut de Apple. Am efectuat o actualizare de software, dar nu a existat nimic de actualizat! Deci, acum eram destul de confuz în privința a ceea ce trebuia să fac. Din fericire, am reușit să-mi dau seama, dar este nevoie de câțiva pași pentru a obține imprimanta corect instalată pe OS X.

În primul rând, trebuie să descărcați manual pachetul driverului imprimantei pentru marca imprimantei de la Apple. Puteți vedea o listă a tuturor imprimantelor acceptate de Apple pe această pagină:

http://support.apple.com/kb/HT3669

Mai întâi, asigurați-vă că imprimanta dvs. este listată acolo, deoarece dacă nu este, atunci nu veți putea instala imprimanta pe OS X indiferent de efortul pe care îl încercați. Singura altă opțiune în acest moment este să verificați site-ul web al producătorului și să vedeți dacă au un driver de Mac pe care îl puteți descărca, dar care încă nu este inclus în pachetul driver-ului Apple.

Dacă imprimanta dvs. este listată acolo, atunci trebuie să descărcați pachetul de drivere și să îl instalați. Ar fi fost frumos dacă aveau linkuri direct de la acea pagină la pachetele de conducători auto, dar nu au. Dacă doriți pachetul de drivere pentru HP, mergeți la Google și căutați "drivere de imprimantă HP mac" și primul link vă va aduce aici:

http://support.apple.com/kb/DL907

Iată câteva linkuri pentru mai multe, dar pentru a găsi orice alt brand, puneți numele de marcă urmat de "driverele de imprimantă mac" și le veți găsi. Asigurați-vă că căutați un URL care să afișeze "support.apple.com".

Canon - http://support.apple.com/kb/dl899

Brother - http://support.apple.com/kb/dl894

Lexmark - http://support.apple.com/kb/dl1397

Epson - http://support.apple.com/kb/dl1398

Samsung - http://support.apple.com/kb/DL905

Fuji-Xerox - http://support.apple.com/kb/dl904

Descărcați DMG-ul și instalați-l pe calculatorul dvs. Mac. După ce ați instalat-o, continuați și reporniți computerul. Acum trebuie să resetați sistemul de imprimare și apoi reinstalați imprimantele. Pentru a reseta sistemul de imprimare, faceți clic pe sigla Apple și apoi faceți clic pe Preferințe sistem.

Acum faceți clic pe Print & Scan sub subpoziția Hardware:

Acum, într-o zonă albă din lista de cutii de imprimante, faceți clic și faceți clic dreapta. Va apărea un meniu și este singura opțiune Resetați sistemul de imprimare.

Rețineți că resetarea sistemului de imprimare va elimina toate imprimantele de pe computer. Cu toate acestea, pentru cei care au fost deja acolo, nu vă faceți griji pentru că le puteți adăuga înapoi fără a fi nevoie să reinstalați driverele sau să folosiți CD-ul sau orice altceva. Când sistemul de imprimare este resetat, caseta cu lista va fi goală. Acum mergeți mai departe și faceți clic pe + semn în partea de jos a casetei din listă.

Ar trebui să detecteze automat toate imprimantele conectate prin USB sau prin cablu sau fără fir. Mai întâi mergeți și adăugați înapoi pe cele care nu au cauzat problema. Apoi mergeți mai departe și adăugați cel care vă dădea mesajul de eroare.

Sperăm că acum, când alegeți imprimanta, ar trebui să se instaleze automat fără erori, deoarece ați descărcat și instalat manual pachetul de drivere. Dacă încă aveți probleme, postați un comentariu aici și voi încerca să vă ajut. Bucurați-vă!