If-Koubou

Fixați eroarea "Codul de securitate nevalid" din iTunes

Fixați eroarea "Codul de securitate nevalid" din iTunes (Mac OS X)

Recent, soția mea a încercat să cumpere ceva pe iTunes de pe iPhone și a fost rugată să verifice informațiile de facturare. Când a încercat să introducă codul de securitate pe spatele cardului de credit, va continua să obțină "Codul de securitate este nevalid"Chiar dacă era perfect corect. Un lucru ciudat a fost că aș putea cumpăra lucruri fără probleme de la MacBook-ul meu acasă și de la iPhone-ul meu.

Oricum, după ce am fost foarte frustrat de această eroare proastă, am reușit în cele din urmă să lucrez cu mult noroc. De fapt, nu mi-am dat seama ce a fost problema, așa că nu am făcut nimic până a doua zi. Când am încercat să introducem codul de securitate după 24 de ore, a funcționat într-un mod magic.

Dar, după ce am efectuat niște cercetări online, am constatat că această eroare se poate întâmpla pentru tot felul de motive nebune și este foarte enervantă pentru că nu primiți nici un feedback cu privire la motivul pentru care nu va accepta codul de securitate. În acest articol, am compilat câteva dintre motivele pentru care s-ar putea să nu reușească pentru dvs. și cum puteți încerca să remediați problema.

Încercați să reintroduceți informațiile de credit / debit

Primul lucru pe care îl puteți face este să încercați să reintroduceți toate informațiile despre cardul de credit / debit și să vedeți dacă funcționează. În iTunes, du-te la Magazin și apoi Vizualizați Contul meu.

Apoi faceți clic pe Editați | × link-ul de lângă Tipul de plată în pagina Rezumatul contului:

În partea de sus, veți vedea o listă de carduri și opțiunea pentru Nici una. Mergeți mai departe și faceți clic pe Nici unul apoi faceți clic pe Terminat.

Odată ce a fost salvat, continuați și faceți clic pe Editați | × din nou și introduceți din nou informațiile din cartea dvs. de credit. Sperăm că va accepta informațiile despre card și veți putea face achiziții.

Asigurați-vă că meciurile țării Sure

O altă problemă care a provocat problema codului de securitate pentru o mulțime de oameni a fost faptul că țara lor de reședință în iTunes a fost diferită de țară pentru cardul lor de credit sau de debit. Deci este o idee bună să vă asigurați că țara pentru adresa de facturare a cardului dvs. de credit / debit este aceeași cu cea a regiunii stabilite.

Contul blocat

Din orice motiv, există momente când puteți încerca să achiziționați ceva și cererea de plată este respinsă de Apple. Acest lucru se poate întâmpla din mai multe motive, însă în principiu contul dvs. este blocat până când soldul este plătit integral.

Din păcate, singura modalitate de a face acest lucru este de a folosi o carte de cadou iTunes. Deci, practic, trebuie să achiziționați o carte de cadou iTunes și apoi să o aplicați la sold. În acest moment, contul dvs. va fi deblocat și veți putea verifica codul de securitate al cardului dvs. de credit.

Verificați adresa cu atenție

Un alt motiv care poate apărea este dacă adresa pe care ați introdus-o în iTunes este puțin diferită de adresa pe care ați asociat-o cu cardul dvs. de credit. De exemplu, dacă locuiți la 5525 North Mounes St si tu ai 5525 N Mounes St în iTunes, cele două nu se vor potrivi și veți primi eroarea de cod de securitate.

Deci, este mai bine să mergeți la site-ul companiei dvs. de carduri de credit sau de debit carte și să verificați pentru a vedea exact ceea ce este adresa și apoi asigurați-vă că este ceea ce ați introdus în iTunes.

Deautorizați și autorizați computerul

De asemenea, puteți încerca să selectați Niciuna ca plată în contul dvs. iTunes și apoi să vă dezabonați computerul. Apoi continuați și reautorizați computerul și introduceți informațiile despre cardul de credit și sperăm că vi se va permite să îl accesați fără eroare!

Încercați un alt card

În mod normal, problema este cu iTunes, dar există rarele ocazii în care s-ar putea să nu aveți un echilibru suficient în contul dvs. bancar sau să aveți suficient credit pe cartela dvs. pentru a efectua achiziția. Verificați ca o ultimă soluție dacă altceva nu funcționează. De asemenea, puteți încerca o carte de credit diferită, dacă într-adevăr trebuie să achiziționați ceva imediat, ar trebui să funcționeze în acest fel.

Sperăm că unele dintre aceste sfaturi vor face ca cardul să funcționeze din nou în magazinul iTunes! Dacă aveți o problemă diferită sau ceva care nu este menționat aici, postați un comentariu și voi încerca să vă ajut! Bucurați-vă!