If-Koubou

Cum se utilizează Windows 7 cu Boot Camp

Cum se utilizează Windows 7 cu Boot Camp (Mac OS X)

Instalarea Windows 7 pe calculatorul dvs. Mac utilizând Boot Camp este o modalitate foarte bună de a obține performanțe deplină din ambele sisteme de operare. Boot Camp funcționează prin împărțirea hard disk-ului Mac pentru a utiliza două sisteme de operare, în acest caz, OS X și Windows 7.

Astfel, atunci când utilizați Windows 7 cu Boot Camp, pur și simplu bootați direct în Windows în loc de OS X. Aceasta este o modalitate excelentă de a rula Windows pe un Mac deoarece oferă toată puterea Mac (memorie RAM, viteza procesorului etc. ) la Windows.

Cu software-ul de virtualizare, cum ar fi VMware Fusion sau Parallels, puterea dvs. Mac (RAM, viteza procesorului etc.) este distribuită atât între OS X cât și Windows.

A hotărât că Boot Camp este pentru tine? Iată câteva lucruri de care veți avea nevoie înainte de a începe:

  • Un Mac bazat pe Intel
  • Mac OS X 10.6 Disc de instalare Snow Leopard (discurile livrate împreună cu Mac sau o copie de vânzare cu amănuntul a OS X)
  • Cel puțin 16 GB de spațiu liber pe hard disk (recomandat de Apple)
  • Boot camp assistant (ar trebui să fie pe Mac deja, situat la Finder> Aplicații> Utilitare)
  • Un disc original de instalare pentru Microsoft Windows 7

Instalarea Boot Camp și Windows 7

* Apple a lansat recent o actualizare oficială Boot Camp pentru Windows 7. Efectuarea unei actualizări de software (faceți clic pe sigla Apple, selectați actualizarea software-ului din meniul derulant) ar trebui să vă aducă automat această actualizare. Dar doar pentru a fi sigur, puteți să-l obțineți aici).*

Pasul 1: Navigați pe cale Finder> Aplicații> Utilitare. Faceți dublu clic pe pictograma Boot Camp Assistant pentru ao lansa.

Pasul 2: Clic Continua în ecranul Introducere tabără de pornire pentru a trece la pasul următor.

Pasul 3: Pasul 3 este partiționarea hard disk-ului dvs. Mac. Pentru Windows 7, Apple recomandă utilizarea a cel puțin 16 GB pentru a ține Windows 7. Cel mai probabil, nu aveți nevoie de acest spațiu pentru a instala Windows 7.

Cu toate acestea, dacă intenționați să instalați orice programe în Windows sau să aveți o cantitate semnificativă de fișiere pe Windows, asigurați-vă că ați partiționat hard diskul în consecință.

Apasă pe perete despărțitor buton. Așteptați ca Asistentul pentru Boot Camp să vă partiționeze pe hard disk. Odată terminat, ar trebui să aveți o pictogramă pentru unitatea BOOT CAMP de pe desktop.

Pasul 4: Introduceți discul de instalare Windows 7 în unitatea DVD a calculatorului dvs. Mac și așteptați ca acesta să se încarce și să-l recunoască. Apasă pe Începe instalarea buton din ecranul Asistent Camp Boot.

Pasul 5: Mac-ul dvs. ar trebui să repornească automat și să se încarce în programul de instalare Windows 7, nu în sistemul de operare X. Ecranul următor va fi un ecran prompt, permițându-vă să alegeți ce partiție să instalați Windows 7.

Asigurați-vă că selectați BOAM CAMP PARTITION pe care tocmai l-ați creat făcând clic o dată pentru al selecta. Faceți clic pe link-ul de mai jos Opțiuni de unitate (avansat). Apasă pe Format buton. Un ecran prompt ar trebui să apară spunând "Această partiție ar putea conține ...". Clic O.K.

Pasul 6: Windows ar trebui să se instaleze acum pe computerul dvs. De-a lungul procesului de instalare, Windows se va reporni de câteva ori și vi se va cere să scoateți discul de instalare de pe unitatea DVD din Mac.

Faceți acest lucru și lăsați Windows, finalizați instalarea completă. Completați-vă numele, limba, etc. După instalarea cu succes a Windows 7, trebuie să faceți o actualizare Windows Update pentru a obține cele mai recente fișiere și driverele lansate de Windows. Reporniți computerul înainte de a trece la pasul următor.

Pasul 7: După ce boot-ul Windows-ului se face înapoi, trebuie să instalați câteva drivere suplimentare. Introduceți-vă Mac OS X disc în unitatea DVD a calculatorului dvs. Mac și așteptați să se încarce. Apasă pe Rulați configurarea opțiune din fereastra de prompt.

Pasul 8: Clic Următor → pe primul ecran al ferestrei Boot Camp. Acceptați termenii și faceți clic pe Următor → butonul din nou. Pune a bifați lângă Apple Software Update pentru Windows. Apasă pe Instalare buton.

Pasul 9: Permiteți instalatorului să completeze, poate dura câteva minute. După ce terminați, faceți clic pe finalizarea pentru a ieși din fereastra de instalare a Boot Camp.

Pasul 10: Scoateți discul de instalare Mac OS X de pe computer și reporniți computerul.

Utilizând Campul de pornire: Cam despre asta e. Boot Camp și Windows 7 ar trebui să ruleze pe Mac. La pornirea computerului (chiar când auziți soneria), țineți apăsată tasta tastă opțiune pe Mac pentru a merge la meniul de pornire. De aici, puteți alege dacă doriți să utilizați OS X sau Windows 7.