If-Koubou

Cum se actualizează un dispozitiv Nexus OTA pe Android N (7.0) Beta

Cum se actualizează un dispozitiv Nexus OTA pe Android N (7.0) Beta (Smartphone-uri)

Dacă aveți un dispozitiv Nexus și vă place să jucați cu cele mai recente versiuni de Android, este posibil să fiți bucuroși să aflați că vă puteți actualiza dispozitivul la versiunea beta a Android N over-the-air (OTA). Singurele dispozitive pe care le puteți realiza sunt Nexus 6, Nexus 6P, Nexus 5X, Nexus 9, Nexus Player, Pixel C și General Mobile 4G (Android One).

Cu unul dintre aceste dispozitive, nu trebuie să vă faceți griji cu privire la deblocarea dispozitivului de încărcare sau la intermitența dispozitivului utilizând o imagine a sistemului. Tot ce trebuie să faceți este să vă înscrieți pentru programul Android Beta, să vă înscrieți dispozitivul și sunteți bine să mergeți!

Vă voi face pașii din acest articol, însă nu uitați că versiunile pre-lansate de Android sunt în mod normal instabile, deci nu faceți acest lucru pe dispozitivul principal. Dacă o faci și o regreți mai târziu, există o modalitate de a reveni la ultima versiune stabilă de Android, pe care o voi explica și mai jos.

Alăturați-vă programului Android Beta

Primul pas este să vă alăturați programului beta și să vă înregistrați dispozitivul. Accesați site-ul web al Programului Android Beta și conectați-vă utilizând acreditările contului dvs. Google. Utilizați același cont pe care îl utilizați pe dispozitivul dvs. Nexus.

Ar trebui să vedeți o listă a dispozitivelor dvs. eligibile în mijlocul paginii. Dacă nu vedeți dispozitivul, asigurați-vă că nu este ascuns în Google Play. Faceți clic pe Înscrieți dispozitivul și acceptă acordul de licență.

Instalați Android Beta

Aparatul va fi înscris și ar trebui să primiți un mesaj pe telefon destul de repede, indicând faptul că acum este disponibilă o actualizare pentru telefonul dvs.

Atingeți notificarea și veți vedea un mesaj cu un link pentru a descărca ultima versiune de Android pe dispozitivul dvs. Nexus.

De asemenea, mesajul menționează câteva dintre noile caracteristici ale versiunii beta a Android. Pentru Android N, noile caracteristici includ suport pentru mai multe ferestre, răspuns direct pentru notificări și multe altele. Odată ce versiunea beta a fost descărcată pe deplin, veți primi o altă notificare pentru ao instala.

Procesul de instalare va dura de la 5 la 15 minute, în funcție de dispozitiv. Odată instalat, ar trebui să vă puteți conecta în mod normal la dispozitiv, atâta timp cât totul a mers bine. S-ar putea să aveți și o grămadă de actualizări de aplicații pregătite.

Puteți verifica întotdeauna dacă rulați o versiune beta a aplicației Android N Setări și apoi apăsând Despre telefon tot drumul în partea de jos.

În cele din urmă, defilați în jos până jos în jos și veți vedea numărul de construire Android.

Dacă numărul de construire începe cu NP, înseamnă că este o versiune beta a aplicației Android N. Dacă aveți probleme cu versiunea beta a dispozitivului Android pe dispozitivul dvs., puteți întoarce întotdeauna la ultima versiune stabilă.

Pentru a face acest lucru, conectați-vă înapoi la site-ul programului Android Beta și veți vedea unul Deblocați dispozitivul buton.

Când faceți clic pe acesta, veți primi o altă notificare pe dispozitivul dvs. pentru a descărca o actualizare OTA care va șterge totul de pe telefonul dvs. și va instala cea mai recentă versiune stabilă publică a Android.

În general, este un program minunat pentru cei care au un dispozitiv Nexus. Dacă nu aveți un dispozitiv Nexus, procesul este mult mai complicat și predispus la erori și eșecuri. Cu ajutorul programului Beta, oricine poate verifica cea mai recentă versiune de Android cu doar câteva clicuri și clicuri. Într-un post viitor, voi vorbi despre unele dintre noile caracteristici din Android N. Enjoy!